video psd sibiu- ”grupul vă vedem din sibiu” ne-a vandalizat sediul

Reprezentanții grupului PSD Sibiu acuză câteva persoane din grupul Vă Vedem din Sibiu că au vandalizat sediul partidului. Politicienii spun s-a furat un steag tricolor și că protestatarii le-au băgat scobitori în ușă. Cei de la PSD au depus plângere la jandarmerie și Poliția Locală.

”Este dreptul constituțional să protesteze. Noi suntem deschiși la dialog, de câte ori doresc să comunice îi așteptăm. Dar, lucrurile au degenerat. Zilele trecute cineva ne-a furat steagul României arborat la sediul PSD. În altă zi, după ce s-a destrămat grupul, cineva a rămas, ne-a băgat scobitori în broasca ușii și ne-a amenințat și a spus că vedem noi deseară. O colegă de-a noastră, când a ieșit din sediu a fost amenințată”, a declarat Pavel Bichicean, secretar general al PSD Sibiu.

Reprezentantul PSD Sibiu a spus că s-au depus reclamații la Poliția Locală și Jandarmerie pentru furtul steagului și introducerea scobitorilor în broasca ușii, iar pentru amenințări urmează să se depună plângeri la IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Da, sunt deschisi la dialog, atat de deschisi incat de mai mult de o luna de cand au loc zilnic aceste proteste, exact 0 reprezentanti PSD au iesit sa dialogheze cu protestatarii. Aceasta afirmatie este, sunt sigur, la fel de adevarata ca si acuzatiile ce se aduc protestatarilor.