victor slav amendat pentru că a contestat greșit suspendarea permisului auto luat de poliție la sibiu

Polițiștii sibieni l-au lăsat pe Victor Slav fără permis după ce l-au prins conducând cu mult peste limita legală. Vedeta TV a contestat decizia polițiștilor sibieni, dar nu la Judecătoria Sibiu, acolo unde e autoritatea competentă, ci la București. Pentru asta Victor Slav a fost amendat, lucru ce se întâmplă pentru prima dată în România. Când a fost prins depăşind viteza maximă legală, Victor Slav conducea maşina partenerei sale, Bianca Drăgușanu.

Pe 29 octombrie, Victor Slav a fost prins conducând pe A1, între Râmnicu Vâlcea şi Deva, cu 186 de km/h. Poliţiştii au decis să-i suspende permisul pentru trei luni, iar partenerul Biancăi Drăguşanu a contestat decizia acestora la Judecătoria Sectorului 1 din Bucureşti.

Marți, instanţa a decis să decline compentenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Sibiu şi să îl amendeze cu 1.000 de lei pentru “formularea unei cereri la o instanţă vădit necompetentă”. Decizia de a amenda o persoană, pentru că nu ar fi sesizat o instanţă competentă nu s-a mai întâlnit la noi în ţară.

În vârstă de 37 de ani, Victor Slav are o familie minunată alături de prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine” şi o carieră frumoasă.
Victor Slav a devenit tătic pentru prima dată în urmă cu aproape doi ani. Partenera lui, Bianca Drăguşanu a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, iar fiica ei a avut o lungime 50 de cm şi o greutate de 3250 de grame.

Sursa www.cancan.ro

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu