UPDATE VIDEO - Protestatarii ”Vă Vedem din Sibiu” spun că nu au băgat scobitori în broasca ușii PSD Sibiu
Foto Facebook Vă Vedem din Sibiu

Protestatarii ”Vă Vedem din Sibiu” au fost acuzați de reprezentanții PSD Sibiu că au avut comportamente huliganice față de membrii partidului. Li s-a pus în cârcă furtul steagului României ce era arborat la intrarea în sediul partidului, amenințarea unei colege și blocarea ușii de la intrarea în sediu cu scobitori. Reprezentanții protestatarilor neagă aceste acuzații.

„A fost evident pentru toţi cei 500 de oameni care au stat în faţa sediului PSD, din 11 decembrie, că protestul nostru a fost un simbol al decenţei. (…) Toate mesajele pe care le-am transmis de la început au fost împotriva violenţei de orice tip şi verbal şi de alt tip. Cu siguranţă, nimeni din grupul nostru nu s-ar deda la ultraje sau alte acţiuni de genul acesta”, a precizat, joi, Ciprian Ciocan.
VEZI AICI DECLARAȚIILE CELOR DE LA PSD SIBIU
Aproape o sută de protestatari au participat şi joi, timp de 15 minute, la protestul mut din faţa sediului PSD Sibiu, împotriva modificărilor aduse legilor Justiţiei.

Secretarul general al PSD Sibiu, consilierul judeţean Pavel Bichicean, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că o persoană neidentificată, dar care bănuieşte că ar face parte din grupul protestarilor „Vă vedem Sibiu”, ar fi blocat uşa partidului cu scobitori şi ar fi furat, sâmbătă seara, steagul de pe faţada sediului. PSD a depus o plângere la Poliţia Locală, prin care reclamă că o social-democrată ar fi fost ameninţată şi jignită de către un protestatar. video: VĂ VEDEM DIN SIBIU – FACEBOOK

Ultima oră

Comentariul meu