petreceri, spectacole și concerte unice la troubadour club

Patru seri care mai de care mai atractive sunt programate în cea mai nouă locație de concerte live și petreceri unice. Troubadour Club te invită să îi treci pragul la patru evenimente cu totul speciale.

Startul distracției se dă chiar miercuri seară. Pe 24 ianuarie se ține party-ul studențesc ’’ ACADEMIK SESSION PARTY’’. Mai exact vorbim de cel mai nou concept de party studențesc. Există și un open bar, unde pentru 39 de lei de persoană poți să bei ce vrei din oferta Troubadour (whisky Dewars , vodca Eristoff, bere Ciuc ,long drinks , gama Coca Cola, sucuri naturale; , apa plata si minerala, energizant Burn și altele). Fetele primesc o veste și mai bună. Oferta Open Bar este grastuită pentru ele până la ora 23.30.

Poftiți la Teatru
Joi, 25 ianuarie la Troubadour Club se mai înregistrează o premieră. Vorbim de o piesă de teatru urmată de o petrecere pe cinste. Sunteți invitați la ’’Gunoierul’’ & Party after show (oldies style) Piesa este programată de la ora 21.oo, dar accesul se face de la ora 20:00. ”Gunoierul” de Cornel Mimi Brănescu, este o comedie spumoasă despre minunile ascunse ale gunoiului nostru cel de toate zilele. Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar rezervările se fac la 0771-246.575

Vineri este seara ’’Transilvania Rock Society – 8 Years Of Rock N’ Roll’’
’’Vă invitam să sărbătoriți alături de noi 8 ani de ’’Transilvania Rock Society, 8 ani de rock n’ roll, în cel mai nou club sibian, Troubadour -Music & Friends. Vă așteptam la un ROCK PARTY ca pe vremuri (concursuri, shoturi, beer-bongs, beer stick, animatoare…), la care INTRAREA este LIBERĂ!

Sâmbătă sunteți invitați la OPEN BAR PARTY
Pe langa vibe-ul specific serilor de sâmbătă Troubadour propune conceptul de OPEN BAR PARTY prin care clienții pot opta pentru următoarele oferte: -OPEN BAR cu 39 lei /persoana
(whisky Dewars , vodca Eristoff, bere Ciuc ,long drinks , gama Coca Cola, sucuri naturale; , apa plata si minerala, energizant Burn si altele – vezi oferta completa afisata in club).
Fetele care vin pana la ora 23:30 beneficiaza de oferta open bar gratuit !

-OFERTA ALL INCLUSIVE – 79 lei/persoana
(OPEN BAR + whiskey Jack Daniels, tequila Camino, vodca Finlandia, rom Bacardi, gin Bombay , coniac Metaxa 5*, bere Heineken, Amstel , Desperados ,cidru Strongbow , energizant Red Bull , cocktailuri, shot-uri, si altele- vezi oferta completa afisata in club )

-OFERTA ULTRA ALL INCLUSIVE -149 lei / persoana
(include si bauturile premium si superpremium – whiskey Jack Daniels Single Barrel , Gentleman Jack , The Macallan Amber , vodca Grey Goose , gin The Botanist Islay , tequila Heradura , rom Bacardi 8y , cognac Metaxa 7* , Remy Martin VSOP, bere Affligem ,Morte Subite, vinuri , vin spumant, Proseco, si altele- vezi oferta completa afisata in club)
Pentru detalii în legatura cu acest concept sunați la 0771 246 575

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

    1. Strada Emil Cioran nr 1A , vis-a-vis de Ramada , la subsolul Casei de Cultura a Sindicatelor