wizz air confirmă că renunță la cursa sibiu milano

Compania aeriană low cost Wizz Air a confirmat pentru Ora de Sibiu faptul că din luna martie vor fi întrerupte cursele Sibiu- Milano. Rezervările pentru această rută se mai pot face doar până la finalul lunii martie.

CITEȘTE AICI CE A ANUNȚAT ORA DE SIBIU ÎN LEGĂTURĂ CU RUTA SIBIU MILANO

„Ca o practică normală în industria aviatică, frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei. Wizz Air monitorizează continuu performanţele rutelor sale pentru a permite celor mai populare dintre ele să fie operate la cele mici preţuri posibile. Ruta Sibiu – Milano va fi întreruptă de la sfârşitul lunii martie 2018, iar în acest fel reţeaua de rute de la baza WIZZ din Sibiu va fi optimizată. Evaluăm întotdeauna noi oportunităţi de călătorie care pot satisface cel mai bine nevoile clienţilor noştri, iar capacitatea suplimentară va fi alocată altor servicii cu o cerere mai mare, cum ar fi cele pentru Londra Luton (de la 5 zboruri pe săptămână la zboruri zilnice), Memmimgen Munchen (5 de la 2 frecvenţe săptămânale), Dortmund (5 de la 3 frecevenţe săptămânale), Nuremberg (4 de la 3). De asemenea, din iunie, odată cu alocarea la baza locală a celei de-a doua aeronave Airbus A320, WIZZ va lansa cinci rute mult aşteptate de către pasageri: Copenhaga (Danemarca), Bruxelles Charleroi (Belgia), Paris Beauvais (Franţa), Basel (Elveţia), Frankfurt Hahn (Germania).
Pasagerii cu rezervări afectate de schimbarile de această formă sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIZZ.”, au declarat reprezentanții Wizz Air.

Ultima oră

Comentariul meu