s-a stabilit încadrarea juridică în dosarul preotului care s-ar fi masturbat în fața elevilor. va fi și el audiat

Ancheta polițiștilor în cazul preotului profesor din Mediaș ce se presupune că s-a masturbat în fața elevelor sale continuă. S-a stabilit încadrarea juridică sub care se desfășoară audierile.

”Dosarul se cercetează in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Au fost audiați profesorii, elevii, părinții. Urmează ca și profesorul să fie audiat la Poliția din Copșa Mică”, a declarat agent șef adjunct Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
VEZI AICI VIDEO CU PREOTUL PROFESOR ÎN FAȚA CLASEI 
Pedeapsa pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri este de la 3 luni la 2 ani închisoare sau amendă.
AFLĂ CINE ESTE PREOTUL PROFESOR ADRIAN CIRCA
În cazul preotului profesor Adrian Circa s-au autosesizat mai multe instituții care desfășoară anchete: Direcția pentru Protecția Copilului, Inspectoratul Școlar Județean și chiar Liceul Tehnologic Nicolae Teclu, acolo unde preda preotul.
Totuși Patriarhia Română spune că preotul cu pricina nu s-ar fi masturbat și că a fost vorba doar de o mâncărime.  Patriarhia a emis un comunicat – PE CARE ÎL PUTEȚI CITI AICI– în care explica partea de adevăr a preotului.
Constantin Necula, consilier la Mitropolia Ardealului și unul dintre cei mai cunoscuți preoți din țară, spune că tot acest caz este ”graba unor oameni să tragă concluzii înainte de a cerceta”. Vedeți AICI toată declarația lui Necula, legat de acest subiect.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Si daca, fiind operat/in curs de vindecare, avea mancarimi si doar se scarpina? La cate trucaje se fac cu inregistrarile si filmarile orice este posibil. Trebuie mare atentie, altfel este patata rau biserica.
    Asteptam cu nerabdare apararea preotului.