video csu este peste ’’u’’. mega victorie pentru sibiu la cluj
Foto: CSU Sibiu - Facebook - PAGINA OFICIALĂ

CSU Sibiu a învins sâmbătă seară în stil de mare echipă actuala campioană U Cluj. Echipa lui Dan Fleșeriu a făcut de departe cel mai bun joc din actualul sezon și s-a impus meritat cu 70-86.

Cu peste 300 de fani în spate, sibienii lui Dan Fleșeriu au reușit să aducă o MEGA bucurie în sufletele fanilor baschetului sibian. CSU a mers la Cluj să își joace șansa și a reușit să dea lovitura în fieful campioanei. Iar victoria a fost una categorică la capătul unei partide în care LASER&CO au jucat fantastic de bine.
Sibiul a contat în joc încă din startul partidei și a condus pe tabelă mai tot timpul. Clujul a reușit să termine în avantaj primele 10 minute, dar jocul etalat de echipa lui Fleșeriu ne-a dar speranțe că putem învinge. La pauza mare gazdele au condus cu 38-33, dar de la vestiare tot sibienii s-au întors și mai motivați.

Ultimele două sferturi au fost de vis și de arătat copiilor la școală când joacă baschet. În sfertul trei CSU a reușit să înscrie 22 de puncte în timp de clujenii abia au înscris 11. Sfertul patru a fost unul de urmărire, în care ai noștri nu au cedat inițiativa. S-a terminat 70-86 și CSU obține cea mai categorică victorie din ultimii ani în confruntările din ’’Derby de Ardeal’’.

CSU:
Dragoste 4, Cooper 7, Laser 23, Kinnard II 28, Paliciuc 5, Popescu 2, Davis 6.

Ultima oră

Comentariul meu