patru sibieni din rusciori prinși cu o căruță cu lemne furate
Foto Arhiva

În data de 19 ianuarie, între orele 09,00 – 14,00, polițiștii Postului de Poliție Șura Mică au desfășurat o acțiune de verificarea a legalității circulației materialului lemnos pe raza localității Rusciori.

Cu această ocazie, au fost depistați patru localnici care, cu ajutorul a patru atelaje hipo, transportau cantitatea de 3 mc lemn de foc fără a-i putea justifica proveniența.
Pentru transportul materialului lemnos fără documente legale de proveniență, cei patru au fost sancționați contravențional cu amendă totală în valoare de 20.000 de lei, iar lemnul a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Valea Cibinului Săliște. Foto: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. ati prins niste amariti…..pe aia de cara cu camioane,cu racoante (de 30-40 tone) nu-i prindeti?de ce ? in Bradu trec zilnic multime de camioane incarcate ! unde sinteti?

    1. tot in Bradu astazi duminica ora 9 .00 la caminul cultural din Bradu,o familie de Tigani,care au inteles ca democratia inseamna ca sintem proprietarii a tot ce-i al comunitatii,vin cu caruta…cu porcul….fac foc de lemne,prajesc,fierb,beau tuica ?si se veselesc ca-i democratie ! HALAL DE TARA ASTA ! ne miram ..in strainatate ca sintem priviti ca niste salbatici !