foto ei sunt miss & mister adolescență la sibiu. eu sunt câștigătorii la balul adolescenților milionari

Vineri, 19 ianuarie 2018, a avut loc cel mai important festival al adolescenților din județul Sibiu: Balul Adolescenților Milionari (în cunoștințe), un proiect care a implicat toate liceele județului.

Marii câștigători ai ediției 2017 – 2018 sunt:
ELEVUL anului: Liana Butoi (Colegiul Andrei Șaguna, Sibiu)
PROFESORUL anului: Minodora Beza (Colegiul Agricol D.P. Bărcianu, Sibiu)
ECHIPA fantastică: ELEVEN (Colegiul Octavian Goga, Sibiu)
MISS Adolescență Sibiu: Adriana Răduleț (Colegiul Octavian Goga, Sibiu)
MISTER Adolescență Sibiu: Paul Geleriu (Colegiul Agricol D.P. Bărcianu, Sibiu)
Evenimentul a fost transmis live în mediul digital, prin livestreaming, iar înregistrarea poate fi vizualizată pe pagina de facebook a proiectului sau pe site-ul www.asociatiapentrusibiu.ro.foto ei sunt miss & mister adolescență la sibiu. eu sunt câștigătorii la balul adolescenților milionariCategoriile Elevul anului, Profesorul anului și Echipa fantastică și-au desemnat câștigătorii în urma votului de pe fanpage-ul oficial al proiectului, https://www.facebook.com/baluladolescentilormilionari/. Organizatorii BAM au pus la dispoziția votanților poll-uri dedicate pentru fiecare categorie de concurs în parte, în care s-au adunat peste 10.000 de voturi din toate colțurile județului. Liviu Vârciu a spus “Stop vot!” chiar în timpul evenimentului, după 10 zile în care adolescenții au putut vota.foto ei sunt miss & mister adolescență la sibiu. eu sunt câștigătorii la balul adolescenților milionariMiss și Mister Adolescență Sibiu au fost stabiliți în urma unui concurs clasic de probe și aptitudini, organizat special pentru nominalizații categoriei (10 perechi). Tinerii au fost jurizați de un juriu special, compus din zece persoane și prezidat de Daniela Cîmpean, Președintele Consiliului Județean Sibiu: Beatrice Ungar, Vicențiu Săceleanu, Adina Zotincă, Daniel Opriș, Alexandra Niță, Darius Moldovan, Tibi Marian, Simona Marți, Adrian Bibu și Mirabela Bușagă.foto ei sunt miss & mister adolescență la sibiu. eu sunt câștigătorii la balul adolescenților milionari

Premii generoase
Câștigătorii BAM au primit premii importante, puse la dispoziție de sponsorii evenimentului. Peste 20 de companii locale și naționale susțin proiectul Balul Adolescenților Milionari, un demers socio-educativ, care promovează excelența în sistemul de învățământ liceal: Arsis, Scoala de soferi ABC, Coca-Cola, Marquardt, Shopping City Sibiu, Business Coffee, Aldo Events, Arena Platos Păltiniș, Jifa, Andu, Biomin, Adina Zotinca, Escudo, Gama, So Pretty, Xcape Room Sibiu, ZETTA, Oglinda Selfie, Pensiunea Hugo, Apostroph, NOIR Flowers, Print Sibiu.
Finaliștii BAM au primit telefoane de ultimă generație din partea Arsis, cursuri complete la Școala de Șoferi ABC, bijuterii Swarowski, skipass-uri la resortul montan Arena Platoș Păltiniș, vouchere la Zetta, Escudo, Gama, Andu, Xcape Room Sibiu și multe alte surprize.

Despre BAM
Balul Adolescenților Milionari se adresează elevilor de liceu din județul Sibiu și promovează performanțele școlare și extrașcolare ale acestora, precum și rezultatele deosebite, și metodologia de predare a cadrelor didactice îndrăgite de elevi. ”Balul balurilor sibiene” 2017 – 2018 a avut loc ieri la Sala Transilvania, unde liceenii au avut parte de un spectacol cu show-uri de lasere & lumini și momente muzicale. Cântăreața Lidia Buble, invitata specială a evenimentului, a susținut un concert pentru adolescenți, aceștia fredonând, alături de ea, piesele cele mai cunoscute și premiate: Mi-e bine, Cămașa ta sau Le-am spus și fetelor.
Balul Adolescenților Milionari este un proiect al Asociației pentru Sibiu și co-organizat de Consiliul Județean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu