update foto video - profesor de religie filmat când s-ar fi masturbat în fața elevilor la copșa mică. poliția face anchetă

Părintele Adrian Circa din Mediaș, profesor de religie la Liceul Tehnologic ’’Nicolae Teclu’’ din Copșa Mică a fost filmat de o elevă în timp ce pare că se masturbează chiar în fața ei și a colegilor. Mama unei alte eleve a descoperit imaginile și le-a făcut publice.

UPDATE 6 – Patriarhia susține că preotul nu se masturba
Reprezentanții Patriarhiei Române au venit vineri seară cu o explicație care pare să schimbe totul în cazul preotului ce s-ar fi masturbat în timpul orelor la un liceu din Copșa Mică. Vezi detalii și declarații AICI!

UPDATE 5 – Cine este Adrian Circa. Noi detalii
Adrian Circa a îmbrăcat hainele preoțești în urmă cu 15 ani, iar de 10 ani predă elevilor despre învățămintele lui Dumnezeu. Preotul slujește la Biserica Sfânta Treime din Mediaș. Apropiații spun că acesta ar fi suferit de cancer testicular. Detalii mai multe AICI!update foto video - profesor de religie filmat când s-ar fi masturbat în fața elevilor la copșa mică. poliția face anchetăCITEȘTE ȘI: VIDEO Cine este Adrian Circa. Imagini de la o predică a acestuia
UPDATE 4 – Anchetă și la Direcția pentru Protecția Copilului
Cazul preotului profesor care s-ar fi masturbat în fața elevelor cărora le preda religia a ajuns și în atenția celor de la Direcția Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 3 – Anchetă la Liceul din Copșa Mică
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu au demarat o anchetă în cazul profesorului de religie Adrian Circa, ce s-ar fi masturbat timpul orei de religie, în fața clasei. Detalii AICI!

UPDATE 2 – Preotul a demisionat
Adrian Circa, preotul care preda religia la un liceu din Copșa Mică și care s-ar fi masturbat în timpul orei, în fața elevelor sale, și-a dat demisia din învățământ. DETALII AICI!

UPDATE 1 -Mitropolitul Ardealului e oripilat
ÎPS Laurențiu Streza a declarat vineri că dacă se dovedește că preotul profesor de religie Adrian Ioan Circa s-a masturbat la ore în fața elevilor la Copșa Mică, acesta va fi aspru sancționat. DETALII AICI!

update foto video - profesor de religie filmat când s-ar fi masturbat în fața elevilor la copșa mică. poliția face anchetăȘTIREA INIȚIALĂ
Imaginile video cu preotul care pare că se masturbează în clasă chiar la ora de religie, au fost filmate de o elevă din clasa a XII-a. Fata le-a trimis colegilor, iar mama uneia dintre colege le-a găsit în telefonul fiicei sale și le-a făcut publice.
CITEȘTE SI: Poliția deschide anchetă la Copșa MIcă
Reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au plecat, joi dimineaţa, către Copşa Mică, împreună cu cei de la Inspectoratul Şcolar Judeţean pentru a vedea dacă imaginile cu preotul Adrian Circa sunt reale. ”În momentul de faţă vrem să vedem împreună cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi cu cei de la Episcopia Mediaş care este situaţia la faţa locului. E prematur să spunem ceva pentru că nu am avea şi poziţia preotului care este acuzat de aceste fapte. Vrem să vedem ce spune şi şi părintele, şi conducerea şcolii. Într-o echipă comună – Inspectorat – Mitropolie vom face o anchetă mai bună. ÎPS Mitropolit ştie situaţia. Tot ce vă pot spune este că nu au fost probleme până acum cu acest preot”, a spus prof.dr. Sorin Joantă, inspector pe învăţământ la Mitropolia Ardealului, conform Mediafax.
UPDATE Ministrul Educației cere demisia profesorului care s-ar fi masturbat în fața elevilor la Copșa Mică

https://youtu.be/xkDvDG5tjaM

La ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii Mitropoliei Ardealului au ajuns la Copşa Mică şi discută cu preotul. ”Discutăm cu părintele. Nu avem o decizie în acest caz. Nu există o demisie înregistrată, dar nu ar fi exclus, pentru că preotul este un om de onoare”, a spus prof. dr. Sorin Joantă, consilier pe învăţământ la Mitropolia Ardealului.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. problema este ca nu putem vedea video sa ne dam si noi seama pentru ca youtube a sters clipul pe motivul urmator:

    This video has been removed for violating YouTube’s policy on nudity or sexual content.

    oare de ce?

  2. In cazul in care stirea este falsa si este vorba de o mancarime ireprimabila as dori sa particip,financiar, la darea in judecata a mas-mediei care au compromis moral un om de dragul spectacularului

    1. Da. Sa inteleg ca astea sunt miscarile si grimasele la o mancarime ireprimabila. Ma scuzati, dar nu ma pot abtine din ras…