mitropolitul ardealului despre preotul care s-a masturbat la școală: ''e de neconceput așa ceva''

ÎPS Laurențiu Streza a declarat vineri că dacă se dovedește că preotul profesor de religie Adrian Ioan Circa s-a masturbat la ore în fața elevilor la Copșa Mică, acesta va fi aspru sancționat.

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat vineri pentru AGERPRES, că a început o anchetă şi cercetează dacă preotul profesor de religie din Copşa Mică, reclamat de elevi că s-ar fi masturbat, este vinovat. În cazul în care se dovedeşte că preotul profesor a greşit, acesta nu va mai purta haina preoţească, a spus Mitropolitul Ardealului.

CITEȘTE ȘI: Preotul care s-a masturbat în fața elevilor la Copșa Mică a demisionat

„Noi facem ancheta. Am primit azi de la minister informaţia. Preotul profesor, dacă este vinovat, suportă consecinţele canonice. Aşa ceva este de neconceput”, a menţionat ÎPS Laurenţiu Streza.
VEZI AICI IMIAGINILE CU PREOTUL CUM SE MASTURBEAZĂ
Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament.
CITEȘTE ȘI: Ministrul Educației cere demisia profesorului care s-a masturbat în fața elevilor la Copșa Mică
Mama uneia dintre elevele preotului profesor, a fost cea care a mers vineri la poliția din Copșa Mocă și a povestit ce a văzut copila.

Ultima oră

Comentariul meu