update ministrul educației cere demisia profesorului care s-a masturbat în fața elevilor la copșa mică

Ministrul Educației, Liviu Pop, i-a cerut public demisia profesorului de religie filmat că se masturba în fața elevelor sale. Liviu Pop a declarat la Digi 24 că în cursul zilei de vineri așteaptă rezultatele anchetei făcută de reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

UPDATE – Poliția a deschis o anchetă
Imaginile cu preotul din Copșa Mică ce s-a masturbat în fața clasei la care preda religia sunt scandaloase. Polițiștii s-au autosesizat. Detalii AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ
”Comisia de anchetă este la liceu, am vorbit de dimineață cu Inspectoratul Școlar Sibiu să demareze această anchetă. Din datele pe care le avem până acum da, e adevărat, e un profesor de religie și preot în comunitatea respectivă, e în învățământ de vreo 15 ani. Trebuie să știți că nu poate ajunge un preot să predea în sistemul de învățământ preuniversitar fără avizul cultului, fapt pentru care aștept și eu finalul anchetei. Până atunci îi cer public profesorului de religie să-și dea demisia pentru că nu se poate accepta un asemenea comportament al unui cadru didactic.
VEZI AICI VIDEO ÎN CARE PROFESORUL DE RELIGIE SE MASTURBEAZĂ ÎN FAȚA ELEVELOR
Am luat și eu la cunoștință ceea ce declara mama unei eleve, faptul că eleva a informat diriginta clasei, dar diriginta nu a informat conducerea unității școlare și de aceea noi am aflat mai târziu decât presa. Ancheta vizează și această parte a mușamalizării pe care poate diriginta a făcut-o. Eu cred că astăzi vom avea datele finale ale acestei anchetei ”, a declarat Ministrul Educației.
CITEȘTE ȘI: UPDATE VIDEO – Profesor de religie filmat când se masturba în fața elevilor la Copșa Mică
Imaginile au fost surprinse de o elevă în timpul unei ore la Liceul Tehnologic din Copșa Mică.

Ultima oră

Comentariul meu