direcția de protecție a copilului deschide o anchetă în cazul preotului care s-ar fi masturbat la școală

Cazul preotului profesor care s-a masturbat în fața elevelor cărora le preda religia a ajuns și în atenția celor de la Direcția Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu.

Reprezentanții instituției vor verifica daca minorii care au asistat la incident au fost afectati emotional, si daca se impune includerea acestora intr-un program de consiliere.

VEZI AICI VIDEO CU PREOTUL CARE SE MASTURBEAZĂ LA CATEDRĂ
Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu au demarat de asemenea o anchetă în cazul profesorului de religie Adrian Circa, ce s-ar fi masturbat timpul orei de religie, în fața clasei. Detalii AICI!
CITEȘTE ȘI: Anchetă a ISJ Sibiu la liceul unde s-ar fi masturbat profesorul de religie
Conducerea liceului a transmis, pe fax, catre Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, demisia cadrului didactic la care face referire mass-media.
Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament.
VEZI ȘI: Mitropolitul Ardealului despre preotul care s-a masturbat la școală: ”E de neceput așa ceva”
Informația că preotul profesor Adrian Circa a demisionat a fost confirmată pentru Agerpres de liderul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar Sibiu, Teodor Dumitru Fîrţonea.
Polițiștii au demarat o anchetă în cazul profesorului, despre care citește AICI.
La liceu, s-a deplasat o echipă a Inspectoratului Scolar Judetean Sibiu pentru a verifica, la fata locului, situatia in discutie.
CITEȘTE AICI DECLARAȚIA MINISTRULUI EDUCAȚIEI
La nivelul unitatii de invatamant se va realiza o cercetare disciplinară a faptelor si a persoanelor implicate.

Ultima oră