cazul preotului care s-ar fi masturbat - patriarhia spune că a fost ’’un gest provocat de o mâncărime’’

Reprezentanții Patriarhiei Române au venit vineri seară cu o explicație care pare să schimbe totul în cazul preotului ce s-ar fi masturbat în timpul orelor la un liceu din Copșa Mică. Se pare că gestul lui Adrian Circa ar fi fost provocat de o mâncărime.

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat, vineri, la Europa FM, că preotul din Copşa Mică, judeţul Sibiu, care este şi profesor de religie şi care este acuzat că se masturba la oră, fiind filmat de o elevă, este nevinovat, gestul lui fiind unul ”necontrolat, provocat de o mâncărime în zona inghinală”, anunță News. “Această persoană nu a comis gestul obscen de care a fost acuzat, ci doar a avut un gest necontrolat provocat de o mâncărime în zona inghinală, ceea ce a dus la speculaţii, pe care le-a încurajat o filmare făcută în clasă de o elevă”, a declarat purătorul de cuvând al Patriarhiei.

VEZI AICI VIDEO CU PREOTUL CARE PARE CĂ SE MASTURBEAZĂ LA CATEDRĂ
Bănescu a mai declarat că preotul nu va mai fi repus în funcţie, deoarece a demisionat.
Mama unei eleve de la Liceul Tehnologic ”Nicolae Teclu” din Copşa Mică, judeţul Sibiu, acuză profesorul de Religie, care este şi preot în municipiul Mediaş, că s-ar fi masturbat într-una dintre ore, în faţa mai multor eleve.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu au demarat o anchetă în cazul profesorului de religie Adrian Circa, ce s-ar fi masturbat timpul orei de religie, în fața clasei. Detalii AICI!
CITEȘTE ȘI: Anchetă a ISJ Sibiu la liceul unde s-ar fi masturbat profesorul de religie
Conducerea liceului a transmis, pe fax, catre Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, demisia cadrului didactic la care face referire mass-media.
Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament.
VEZI ȘI: Mitropolitul Ardealului despre preotul care s-a masturbat la școală: ”E de neconceput așa ceva”
Polițiștii au demarat o anchetă în cazul profesorului, despre care citește AICI.
Imediat după ce filmarea a fost făcută publică, Ministrul Educației, Liviu Pop, a cerut public demisia preotului din sistemul de învățământ.
CITEȘTE AICI DECLARAȚIA MINISTRULUI EDUCAȚIEI
La nivelul unitatii de invatamant se va realiza o cercetare disciplinară a faptelor si a persoanelor implicate.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Oameni buni faceti atata tamtam pentru nimic.cautati numai scandal si barfe…..voi credeti ca omu ala ii nebun sa işi faca „nevoile” chiar la ore, cu copii de fata? Sa gandesti asa trebuie sa fi un om fara minte.