video zeci de străzi din sibiu au buget pentru modernizare în 2018
Foto Arhivă

Bugetul Primăriei pentru anul 2018 are alocate sume genroase pentru modernizarea străzilor din oraș. Pe unele dintre acestea se vor începe lucrările, pe altele vor continua cele aflate deja înderulare, iar pe altele se vor face doar lucrări de reparații.

Astfel,
• Se vor continua lucrările pe străzile începute în 2017: Ogorului, Drumul Ocnei, Muncitorilor, Pinului, Luceafărului, Orlat, Șt. Luchian, Presaca, Tălmăcel, Zăvoi, Stăvilarului, Iazu Morii, Șerbota, Ana Ipătescu, Mălinului
• Vor începe lucrările pe străzile a căror modernizare a fost deja contractată: Gorunului, Luncii, Frasinului, Cedonia, Aviației, Cooperatorilor, Scurtă, Ovăzului, Secerătoarelor, Grâului, Niță Octavian, prelungirea str. Săcel; pe strada Podului vor începe lucrări de amenajare a canalizării pluviale, finanțarea fiind aprobată prin intermediul PNDL
• Sunt în curs de contractare lucrările de modernizare pe 45 de străzi și vor începe lucrările pe o parte din acestea încă din 2018. Primăria Sibiu va comunica numele acestor străzi pe măsură ce se semnează contractele și încep lucrările.

• Pe lângă reparațiile punctuale și uzuale, în baza acordului cadru se vor efectua lucrări de reparații ample pe câteva străzi principale: șoseaua Alba Iulia, bulevardul Vasile Milea, bulevardul Corneliu Coposu, str. Viitorului, Târgu Cailor, Popa Șapcă, Calea Dumbrăvii, Râului, Cibinului precum și reparații ale pavajului din piețele centrale ale orașului. În mai multe zone de parcare din cartiere se va repara asfaltul și se vor trasa din nou locurile de parcare.

Ultima oră

Comentariul meu