video primarul astrid fodor despre deszăpezire: ”ca cetățean mi-aș fi dorit mai mult”

Deszăpezirea străzilor din Sibiu după prima ninsoare din an nu a fost una tocmai reușită, dacă e să se ia în calcul părerile șoferilor. Primarul Sibiului însă a spus joi într-o conferință de presă transmisă în direct pe oradesibiu.ro că nu are ce să reproșeze firmei care se ocupă de deszăpezire.

Astrid Fodor spune că și-ar fi dorit mai mult din partea celor care fac deszăpezirea în oraș. Totuși ca primar aceasta afirmă că nu are ce să le reproșeze pe moment acestora.
”După ora 16 am ieșit și eu pe teren, m-am plimbat pe străzi ca să văd cum decurge deszăpezirea. Ca cetățean pot spune că mi-aș fi dorit mai mult. Ca primar însă am înțeles care sunt constrângerile în acest sens. Am văzut mașini care blocau drumurile, iar mașinile de deszăpezire nu puteau înainta. Am luat în calcul că a nins abundent și exact atunci când era cea mai mare aglomerație. S-au luat în discuție și aspecte tehnice… Deci luând în considerare toate aceste lucruri nu am ce să reproșez. Și în niciun caz în acele momente, atunci când se încearcă rezolvarea situației, nu ar fi constructiv.

După ce trece evenimentul tragem linie și vedem ce nu a mers bine și ce se poate îmbunătăți”, a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor.

CITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO Prima ninsoare face ravagi la Sibiu. Trafic îngreunat și accidente multe

Totuși în oraș problemele au fost destul de mari. Multe mașini au rămas blocate, tocmai pentru că deszăpezirea s-a efectuat anevoios.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Glumetilor aveti de gand sa facturati nimicul de miercuri?!?
    In primarie mai este vreunul zdravan?