update video foto prima ninsoare face ravagii la sibiu. situația în timp real din tot județul

Prima ninsoare din an, la Sibiu, s-a lăsat cum altfel, decât cu trafic îngreunat, tamponări și mâzgă pe șosele. Și în județ se circulă îngreunat și în condiții de iarnă.

UPDATE 8 – Cursă Sibiu – Munchen anulată
Cursa LH1665 Sibiu-München programată cu plecare miercuri de pe Aeroportul Internațional Sibiu de la ora 18.25 a fost anulată în urma deciziei comandantului, datorită condițiilor meteorologice. Detalii AICI.

UPDATE 7 – VALEA Oltului blocată din cauza poleiului
Șapte TIR-uri au rămas blocate miercuri seară pe DN7-Valea Oltului în zona Cornet. VIDEO și info AICI.

UPDATE 6 – Drumul Rășinari – Păltiniș în pericol de închidere
IPJ Sibiu a anunțat miercuri seară că drumul județean DJ 106 A, Rășinari (zona Curmătură) – Păltiniș, riscă să fie închis. Detalii AICI.

UPDATE 5 – Se circulă bară la bară
În ciuda faptului că municipalitatea ne-a anunțat miercuri pe la amiază că utilajele de deszăpezire intervin în tot orașul, în realitate după ora 17.00 traficul a devenit infernal. Mașinile au înaintat greu din cauza zăpezii, iar unele au patinat din cauza carosabilului acoperit de zăpadă. Detalii AICI.

 

UPDATE 4 Drumuri acoperite de zăpadă în tot județul
La această oră (16.00) se acționează cu toate cele 63 de utilaje cu lame și material antiderapant pe toate cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu. Detalii AICI.

UPDATE 3 Accident pe DN14B
Două TIR-uri s-au tamponat la ȚAPU. Vedeți video AICI.

UPDATE 2 – În Sibiu s-a intervenit târziu
Firma contractată de Primăria Sibiu pentru deszăpezirea domeniului public intervine în teren de la ora 14. Detalii AICI.
CITEȘTE ȘI: Deszăpezirea în municipiul Sibiu. S-a intervenit târziu cu utilajele
UPDATE 1 – Se criculă în condiții de iarnă în județ

YouTube video

PE DN1 și pe DN7 – Valea Oltului se circulă în condiții de iarnă. Carosabilul este acoperit de zăpadă. Se pare că sunt mai multe mașini de deszăpezire prezente în trafic.

update video foto prima ninsoare face ravagii la sibiu. situația în timp real din tot județulDeși ninsoarea este abundentă, în primele două ore de când a început, pe străzile din oraș nimeni nu s-a întâlnit cu vreo mașină de deszăpezire.

update video foto prima ninsoare face ravagii la sibiu. situația în timp real din tot județul update video foto prima ninsoare face ravagii la sibiu. situația în timp real din tot județul
Străzile sunt pline de zăpadă și mâzgă, și tocmai din această cauză polițiștii recomandă șoferilor să circule cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire și să se asigure de două ori înainte de a schimba direcția de deplasare.

update video foto prima ninsoare face ravagii la sibiu. situația în timp real din tot județul

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nici titlul nu l-ati putut scrie corect gramatical 🙂 Ravagii se scrie cu doi de i :)) Sunteti praf.