lemne furate depistate în trafic la fofeldea. au fost confiscate
Foto Arhiva

Marți, polițiștii Postului de Poliție Nocrich au organizat o acțiune de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de arbori pe raza de competență.

Cu această ocazie, pe DJ 106, în localitatea Fofeldea, a fost oprită pentru control o autoutilitară condusă de către un bărbat domiciliat în comuna Cristian, vehicul prin intermediul căruia șoferul transporta cantitatea de 2.5 mc material lemnos fără a deține documente legale de proveniență.
Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Sibiu.

De asemenea, în aceeași localitate, a fost depistat un alt sibian care, prin intermediul unui ansamblu auto, transporta cantitatea de 2,7 mc material lemnos specia fag, pentru care a prezentat un aviz de însoțire neconform cu realitatea, specia de lemn notată pe aviz fiind cea de stejar.
Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu