cursa sibiu - munchen anulată din cauza ninsorilor pe aeroportul internațional

Cursa LH1665 Sibiu-München programată  cu plecare miercuri de pe Aeroportul Internațional Sibiu de la ora 18.25 a fost anulată în urma deciziei comandantului, datorită condițiilor meteorologice.

Ca urmare a anulării acestei curse va fi afectată și cursa LH 1666 Munchen-Sibiu programată pentru sosire la ora 00.55, în sensul în care și aceasta va fi anulată.
VEZI ȘI: Trafic blocat pe DN7 – Valea Oltului. Șapte TIR-uri nu pot înainta
Pasageri vor fi rerutați pe cursele companiei programate joi. Foto: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Va rog insistent sa folositi imagini din arhivele dvs. legate de subiect..Degeaba ati sters ,destul de grosolan, numele TAROM de pe aeronava din imagine, deasupra a ramas ROMANIAN AIR TRANSPORT, nu este prima data cand sesizez lipsa de echitate si profesionalism catre dvs., va rog nu mai terfeliti imaginea companiei nationale Tarom, are destule probleme si fara ajutorul dvs. ,dezinteresat sau nu ….Cum explicati anuntarea anularii cursei LH1665,alaturand imagini cu aeronave Tarom ? Si de ce nu mentionati numele corect al comaniei implicate : LUFTHANSA, pentru corecta informare..Oricum, nu companiile aeriene sunt vinovate de anulari din motive meteo, cel mult aeroporturile care nu pot deszapezi in timp util pista…Va rog corectati informatia,cu scuzele de rigoare !
    Ioan Dragomir
    sef agentie
    TAROM Sibiu