video - foto un membru psd s-a alăturat protestelor de la sibiu: ’’sunt anti dragnea!’’

Premieră pentru protestele de tip flashmob de la Sibiu. Un membru PSD s-a alăturat acțiunilor și spune că nu mai suportă ceea ce face Liviu Dragnea în partid.

Participanții la Flash Mob-ul de marți de la prânz organizat ca de obicei în zona liberă de corupție din Sibiu, au crezut că nu văd bine atunci când în mijlocul lor s-a alăturat un membru al Partidului Social Democrat care avea inscripționat pe o coală mesajul ’’Sunt PSD-ist #antiDragnea!!!’’.
Radu Ilieș este membru al PSD Cluj și a venit la acțiune cu un mesaj împotriva liderului partidului la nivel național. ’’Sunt PSD-ist, membru în Cluj Napoca, dar nu cred că e bine ceea ce se întâmplă, respectiv tot la șase luni sunt schimbați premierii. Pentru ce? Trebuie lăsate lucrurile să meargă până la capăt. (..) În toate organizațiile e aceeiași problemă, respectiv lipsa de comunicare. NU există… (..) Sunt inginer de meserie. Lucrez în Sibiu și am decis să mă alătur protestului, dar cu mesajul meu. (..) Vor rămâne PSD-ist indiferent de ce se întâmplă în partid. Nu sunt traseist politic…’’, a spus Radu Ilieș.
Radu spune că va fi prezent în zona liberă de corupție și la următoarele flashmob-uri, în funcție de cum timpul o să îi permită.

Urmăriți declarația acestuia în imaginile video de mai sus, de la minutul 13.41.

Ultima oră

Comentariul meu