bricomat în insolvență - firma lui carabulea la un pas de faliment

Una dintre firmele de suflet ale afaceristului sibian Ilie Carbulea a intrat oficial în insolvență printr-o decizie a Tribunalului Sibiu. Totul pare însă făcut pentru scăpa de o cerere de faliment din partea unei bănci.

Bricomat a fost retrasă și de la tranzacționarea bursieră, după ce in data de 21 decembrie 2017, Tribunalul Sibiu a decis să accepte o cerere de deschidere a procedurii generale de insolvență. S-a desemnat și administratorul judiciar provizoriu la cererea debitorului, respectiv CITR SPRL – Filiala Bihor. Acesta are obligația ca în termen de cel mult 20 de zile de la desemnarea sa, limită fiind data de 10 ianuarie 2018, să examineze situaţia economică a debitorului şi a documentelor depuse. De asemenea până la 30 ianuarie 2018, administratorul judiciar trebuie să examineze activitatea debitorului şi să întocmească un raport amănunţit asupra cauzelor şi împrejurărilor care au dus la apariţia stării de insolvenţă.
Se pare că cei de la Banca Feroviară au cerut în instanță declanșarea falimentului, pentru a recupera din împrumuturile acordate celor de la Bricomat, împrumuturi rămase nerecuperate. Următorul termen pe rol la Tribunalul Sibiu a fost stabilit pentru data de 28 februarie 2018.bricomat în insolvență - firma lui carabulea la un pas de falimentComponentă a holdingului ATLASSIB, societatea BRICOMAT SA îl are ca acţionar principal pe Ilie Carabulea. Centrul comercial de la marginea Sibiului a fost deschis în 2002 și se întinde pe o suprafață de peste 3.600 metri pătrați.
SC BRICOMAT SA este succesoarea fostei BJATM Sibiu, care a devenit SC COMAT SA. În luna mai 2007 societatea SC COMAT SA și-a schimbat denumirea în SC BRICOMAT SA.

Ultima oră

Comentariul meu