UPDATE - Tudose a rămas fără sprijinul PSD. Premierul demisionează: ''Nu regret nimic!''

Scandalul din sânul PSD pare să se încheie cu retragerea sprijinului politic pentru actualul premier. În aceste condiții Mihai Tudose a anunțat în plenul ședinței CEx că demisionează și a confirmat la plecarea de la sediul partidului că așa este.

UPDATE – Tudose confirmă că demisionează
’’Partidul a decis, e nevoie de un alt guvern cu altă abordare, tot timpul e loc de mai bine. Nu am dorit să rup partidul. Poate am şi eu vina mea, CEx m-a numit, CEx a spus că e loc de mai bine. Îmi asum. Mâine dimineață îmi voi depune demisia. (..) Nu regret nimic! (..) Nu voi asigura interimatul. Merg la Palatul Victoria să îmi iau lucrurile de acolo’’, a spus Tudose la plecarea de la sediul PSD. Au fost 59 de voturi contra premierului Tudose, patru voturi pentru şi patru abţineri.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Conducerea PSD a votat retragerea sprijinului pentru Mihai Tudose. Premierul îşi va da demisia, anunță Digi 24. PSD a decis să-i retragă sprijinul politic lui Mihai Tudose. Erau informaţii că majoritatea liderilor din CEx sunt de părere că trebuie tranşat conflictul şi că cel care trebuie să facă un pas înapoi e premierul. După terminarea CEx al PSD, premierul ar urma să meargă la guvern, unde are demisia scrisă, pentru a o semna. Cabinetul Mihai Tudose a fost învestit în 29 iunie 2017, după ce Guvernul Grindeanu a fost demis printr-o moţiune de cenzură promovată şi votată chiar de coaliţia guvernamentală.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu