succesul unei afaceri cu șeminee – pefoc.ro are o poveste frumoasă

Să dai lovitura cu propria afacere este extrem de dificil, însă, dacă urmezi principiile corecte, ai siguranța că ești pe drumul cel bun. Totodată, indiferent de ideea afacerii sau de produsul ei, strategia de dezvoltare este vitală pentru a avea profit și, în final, pentru a atinge succesul. Succesul l-au atins și cei care dețin acum cel mai mare magazin online de șeminee din țară, și anume pefoc.ro.

Activitatea principală a celor de la Pefoc este producerea, montarea și comercializarea de șeminee de cea mai bună calitate. Și pentru că totul este într-o continuă schimbare și modernizare, iar clienții vin cu preferințe din ce în ce mai sofisticate, Pefoc a reușit de fiecare dată să se plieze pe nevoile clienților, pe dorințele lor și a fost mereu în cunoștință de cauză cu toate tendințele pieții, reușind să structureze firma în funcție de acestea, dar și de așteptările oamenilor. Și-au propus să pună accentul de fiecare dată pe nevoile clienților, lucru care a generat o gamă și o linie de producție concentrată în principal pe preferințele acestora, fie că este vorba de materiale sau de design.

O afacere de succes depinde foarte mult de noutatea pe care o aduce, iar PEFOC a reușit să aducă pe piață șeminee unice. Sunt prezenti pe piață de 18 ani, iar de atunci au adus mereu căldură de calitate în casele românilor. Afacerea de familie a pornit din pasiune pentru șeminee și a reușit să se dezvolte într-un mod profesionist, atingând astăzi cele mai înalte standarde europe de calitate.

Cum a fost anul 2017 pentru PEFOC – CIFRE ȘI STATISTICI
În cifre, doar în anul 2017 peste 11000 de clienți de pe întreg teritoriul României au ales produsele și serviciile oferite de compania Pefoc sau partenerii Pefoc. În ce privește modelele de șeminee preferate de români în anul 2017, cele mai solicitate au fost cele moderne și clasice, modelele rustice având o scădere considerabilă nemaifiind în topul preferințelor.

Statistici – anul 2017 pe intreg teritoriul României:
– peste 3000 metri liniari construiți de coșuri de fum profesionale din ceramică sau inox
– peste 4000 de focare de semineu montate pe aer cald sau cu încălzire în calorifere
– peste 2000 de șeminee decorative instalate
– peste 38000 de accesorii pentru șeminee livrate.
Meseriașii și partenerii din întreaga țară au ales în anul 2017 materiale furnizate de Pefoc datorită caracteristicilor de înaltă calitate și a prețurilor competitive, dar și datorită stocului lor variat cu disponibilitate imediată de livrare. Un stoc ce cuprinde o gamă largă de focare, modele de soba, semineu electric, modele de termoșemineu, materiale izolatoare și accesorii.
Și persoanele cu experiență de decenii întregi mai pot afla noi idei și abordări despre domeniul în care activează. Cărțile, cursurile și trainingurile sunt imperative pentru orice persoană care își dorește succesul în afaceri. Este extrem de important să fii la curent cu toate noutățile din propria arie de activitate. Iar la PEFOC se întâmplă periodic acest lucru. Pentru a putea ține pasul cu inovațiile apărute în acest domeniu și pentru a avea personal pregătit să răspundă celor mai înalte cerințe ale clientilor, în anul 2017 s-au organizat trei serii de specializări pentru meseriașii PEFOC din întreaga țară. Astfel, aceștia au avut ocazia să învețe tehnici noi de lucru și să se pună la curent cu produse nou apărute în domeniu.
Valoarea viziunii, obiectivelor, planurilor și proiectiilor este dată de activitățile și eforturile depuse pentru îndeplinirea lor. Dacă nu faci nimic în direcția asta, rămân doar niște vise frumoase însoțite de grafice colorate. De aceea ne place să dăm exemplu povestea de success din spatele companiei PEFOC, pentru că au înțeles că seriozitatea, specializarea continuă, munca în echipă, folosirea produselor de calitate, respectul pentru clienți și faptul că cee ce fac, fac din plăcere, au contribuit la poziționarea lor în topul magazinelor specializate de șeminee.
Reamintim că materialele furnizate de către compania Pefoc pot fi achiziționate online sau prin intermediul distribuitorilor prezenți în 40 de locații din țară.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Recomand cu incredere echipa din Sibiu, deoarece si eu am montat cu ei un semineu pe lemne si au dat dovada de profesionalism. Plus de asta au o gama foarte mare de produse si chiar ai de unde alege. Cum spun si ei: Noi facem tot , tu pui pe foc.