încep lucrările la spa-ul de două milioane de euro de la cisnădie. huja dă noi detalii

Cisnădia continuă să se dezvolte pe zona de agrement și timp liber. După ce aici de câțiva ani funcționează un patinoar și un ștrand, Primăria construiește acum un centru SPA de dimensiuni impresionante. Primarul spune că va fi gata până la Crăciun.

Lucrările au început deja, terenul a fost delimitat și preluat de constructor, urmând ca zilele următoare să înceapă săpăturile. ”Centrul se va întinde pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați, construiți pe un teren ce aparține Primăriei. Contractul cu constructorul prevede ca finalizarea lucrării să se facă în luna decembrie 2018, așa că până la finalul anului sperăm să tăiem panglica”, spune primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja.
SPA-ul va adăposti un bazin olimpic, o sală de fitness, săli de masaj, saună, iar primarul Huja spune că și copiii vor avea un loc special în care se vor putea distra. Fondurile pentru amplasament sunt asigurate exclusiv din banii Primăriei Cisnădie. ”Nu avem nevoie de ajutorul nimănui. Am avut un excedent de vreo 500.000 de euro, restul sunt alocați din buget. Mereu alocăm fonduri pentru proiecte de acest gen. Am avut pista de biciclete Cisnădie- Cisnădioara, anul trecut Casa de Cultură”, spune primarul Gheorghe Huja.
Edilul din Cisnădie vrea să transforme micul orășel într-un punct de atracție pentru cei care doresc să își petreacă aici timpul liber. ”SPA-ul va fi deschis tuturor, ne dorim ca cei care vin aici să se simtă bine, îl facem pentru cei din Cisnădie, dar și pentru alții care doresc să vină aici. Patinoarul atrage 70% dintre vizitatori din Sibiu, iar ștrand-ul 80%. La fel va fi și cu SPA-ul… Creem condiții pentru cei care doresc să vină la noi”, mai spune edilul orașului învecinat cu Sibiul.  Tot în categoria distracție și timp liber se încadrează cele trei locuri de joacă pe care Primăria Cisnădie le va construi anul acesta- la Cisnădie, Cisnădioara și în Cartierul Arhitecților.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. De SPA aveau nevoie aia din Arhitectilor care nu au drumuri si aia din Cisnadioara care nu au canal si apa… !! Bravo, hotule!!!