încă o soluție pentru calea cisnădiei - drum nou cu legătură prin șelimbăr

Calea Cisnădiei, drumul de legătură dintre Sibiu și Cisnădie, este limitat în fața valorilor de trafic ce cresc pe zi ce trece, o dată cu dezvoltarea imobiliară din zonă. Autoritățile au încercat rezolvarea situației, însă fără niciun rezultat până acum. Totul stagnează de câteva luni, dar primarul Huja promite o nouă soluție, una care s-a mai anunțat însă și în trecut.

Primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja, a declarat însă, că împreună cu Primăria Șelimbăr ar putea veni în curând cu soluția salvatoare. ”În acest moment se fac măsurătorile topo pentru un drum ce trece prin spatele centrelor comerciale din zona Șelimbăr. Acest drum există și face legătura cu Cisnădia, iar acum facem demersurile pentru a vedea cum se poate amenaja ca să devină funcțional. Am început acest proiect cu Primăria Șelimbăr, pentru că terenul este al lor, iar amenajarea drumului o vom face probabil tot în colaborare cu ei. Acum însă de abia se fac măsurători, care ne vor arăta ce și cum putem face”, a declarat primarul din Cisnădie.

Noul drum ar putea decongestiona traficul de pe Calea Cisnădiei, care în acest moment este mult prea îngust pentru numărul mare de autoturisme care trec zilnic pe acolo.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Corect ar fi fost: Autoritatile n-au incercat rezolvarea situatiei… si filmul este asa: Sibiul pune semafor la intrare/ iesire si blocheaza traficul, Cisnadia nu se implca, invocand tot felul de motive stupide, da’ incaseaza banii, Consiliul Judetean cu satelitii si Prefectura fac sedinte si le cer pareri, ca solutii n-au, tot celor din primariile amintite… si asa se inchide cercul. De vina suntem noi, cei care ne-am mutat acolo, clar. Final deja clasic de film prost romanesc. Burprich Damian scenariul, iar Huja semneaza regia. Muzica de Guta. Figurantii isi cumpara case, fac naveta la scoli si la munca, isi toaca nervii si isi cheltuie banii pe benzina si impozite. Nasol rau.

  2. si unde o sa dea ? tot in DN unde e oricum ingramadeala ? si aici sunt coloane la intrare in oras facute de cei care vin din Selimbar, Mohu, Vestem, Talmaciu, Bungard