foto video - tramvaiul circulă din nou între sibiu și rășinari. prima cursă, cu peripeții

După câțiva ani în care tramvaiul ce leagă Sibiul de Rășinari nu a mai circulat, vineri s-a inaugurat garnitura cea nouă, adusă din Austria. Zeci de sibieni au refăcut traseul și s-au declarat mulțumiți de noile condiții.

Noua garnitură care va circula din primăvara acestui an între Sibiu și Rășinari a fost cumpărată din Austria cu 6.000 de euro. ”Mult mai mult a costat transportul, fiind unul agabaritic a fost nevoie de condiții speciale…dar a meritat investiția, pentru că tramvaiul este o emblemă a Rășinariului și de el vor beneficia atât sibienii, rășinărenii și turiștii care vor veni aici. Intenționăm să îl punem cât mai mult la treabă, iar plimbarea cu tramvaiul să o legăm de evenimente în Rășinari- trasee cu bicicleta, drumeții, degustări de mâncare tradițională”, spune Bucur Bogdan, primarul comunei Rășinari.

foto video - tramvaiul circulă din nou între sibiu și rășinari. prima cursă, cu peripeții foto video - tramvaiul circulă din nou între sibiu și rășinari. prima cursă, cu peripeții

foto video - tramvaiul circulă din nou între sibiu și rășinari. prima cursă, cu peripeții
Prima cursă a tramvaiului a avut însă parte de o suroriză neplăcută- rețeaua elctriă s-a stricat chiar la intrarea în rășinari. Pasagerii însă au profitat de pauză și au admirat peisajul de iarnă din zonă.

Ultima oră

Comentariul meu