bețivi la volan în sibiu - alcoolemie și de peste 1.00 mg/l
FOTO: arhivă

O parte dintre șoferii sibieni dau dovadă de inconștiență și în ciuda avertismentelor repetate ale polițiștilor rutieri se urcă la volan după ce au consumat alcool. Recordul din acest week-end îl deține un tânăr de 28 de ani din Săliște, al cărui rezultat pe etilotest a fost de 1%.

Astfel, acesta a fost oprit sâmbătă,în jurul orei 04,00, pe Șoseaua Alba Iulia, după ce a condus un autoturism spre ieșirea din municipiu, iar la sensul giratoriu amplasat la intersecția cu strada Turda a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu bordura intersecției.
În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
La testarea alcoolscopică a conducătorului auto, rezultatul a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât, pe numele șoferului, s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În data de 14 ianuarie , în jurul orei 05,00, la intersecția DN 1 cu DN 7, zona PC Veștem, a fost oprit pentru control un autoturism condus de către um bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Vâlcea.
La testarea cu aparatul etilotest a șoferului, rezultatul a fost de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii au deschis pe numele conducătorului auto un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu