xiaomi deschide primul magazin în românia. va fi la sibiu

Compania chinezească cu cea mai mare extindere și dezvoltare în lume în ultimii 4-5 ani a anunțat că deschide primul său magazin oficial în România. Acesta va fi pe strada Tribunei la Sibiu, iar deschiderea are loc în februarie.

Xiaomi România a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook că va deschide oficial în țara noastră primul magazin fizic. Unitatea urmează să funcționeze chiar la Sibiu și a fost anunțată și adresa magazinului.
Mai exact acesta este amplasat pe strada Tribunei la numărul 3. Deocamdată nu s-au oferit prea multe detalii, iar comunicarea cu administratorii paginii se face dificil, pentru că aceștia folosesc pentru răspunsurile la solicitări robotul de traducere de la Google. xiaomi deschide primul magazin în românia. va fi la sibiuPe pagina oficială de internet a companiei chineze nu se prezintă însă nici un detaliu despre investiția din România. Pe pagină este afișat și un număr de mobil, 0758 604 189, la care clienții din România pot suna pentru informații.
Xiaomi Inc este o companie producătoare de electronice, în special telefoane mobile, din China. În octombrie 2014, Xiaomi a devenit al treilea mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, cu o cotă de piață de 5,6%, după Samsung Electronics și Apple.xiaomi deschide primul magazin în românia. va fi la sibiu
Povestea Xiaomi a început (oficial) în primăvara anului 2010, fiind mai mult o “ambiție” a antreprenorului de origine chineza Lei Jun și a altor șapte parteneri de a crea un brand accesibil, care să deservească local decât global.
Pe segmentul smartphone-urilor, Xiaomi a adoptat o strategie care s-a dovedit câștigătoare. Spre deosebire de rivalii de la Samsung sau Apple, Lei Jun, CEO-ul Xioami, susține că grupul face eforturi ca prețul de vânzare al telefoanelor să fie apropiat de cel de producție, astfel că marjele de profit au fost reduse în detrimentul volumelor.

Ultima oră

Comentariul meu