urmează o lună bestială la troubadour. concerte ’’dire straits tribute’’, luna amară și iris

Cea mai cochetă locație de concerte și evenimente, Troubadour, vine cu vești excelente pentru iubitorii de muzică live de calitate. Urmează trei evenimente ce nu trebuie să le ratezi, însă până atunci săptămâna aceasta vine și ea cu multe surprize.

De multă vreme Sibiul duce lipsă de o locație mai mult decât potrivită în care să mergi cu prietenii să asculți o muzică bună, să poți să cânți la karaoke, ori să ai parte de petreceri cu muzică atât de bună încât să dansezi până dimineața în zori.
Până să vă spunem ce concerte vor fi la Troubadour, trebuie să că reținem atenția cu cel puțin două evenimente care în această săptămână vin ca o recomandare cu prezență obligatorie.
Miercuri seară de la ora 21.00, Adrian Corlaciu vă așteaptă la o seară autentică de karaoke, iar distracția e garantată sută la sută de cel care a reprezentat Sibiul cu succes la Vocea României.
Vineri de asemenea, Troubadour te invită la Acoustic Band în formulă completă. Vorbim de o seară cu muzică LIVE și cele mai iubite coveruri. ’’Vineri, 12 Ianuarie vom face seara memorabilă’’, ne promit cei de aici.
ȘI ca să nu ne luăm cu vorba și să uităm să vă spunem, ei bine, tot la Troubadour zilnic, între 22.00 și 23.00 aveți parte de Happy Hour.urmează o lună bestială la troubadour. concerte ’’dire straits tribute’’, luna amară și iris

’’Dire Straits Tribute cu Red Straits’’ pe 19 ianuarie
Nu putem să încheiem fără să vă dezvăluim ce suprize frumoase se pregătesc pentru iubitorii de muzică live și concerte de tip. Mai întâi, pe 19 ianuarie este ’’Dire Straits Tribute cu Red Straits’’. ’’Vă așteptăm în Troubadour la un super concert LIVE al trupei Red Straits – diRE Straits Tribute. Avem și un PREMIU pentru toți cei care își achiziționează bilete la CONCERT.
Cu ajutorul biletelor cumpărate vă puteți înscrie la TOMBOLĂ care vă poate aduce o #chitară #electrică vintage by Red. Vom ascultă LIVE piesele cele mai cunoscute ale britanicilor care „au făcut istorie” pe scenă: Dire Straits”, spun cei de la Teoubadour. Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Luna Amară, LIVE în Troubadour
După ce facem încălzierea cu ’’Dire Straits Tribute cu Red Straits’’, pe 10 februarie trebuie să vă rezervați locuri pentru un al eveniment de top. Cei de la Luna Amară revin în oraș și ne promit un cocert așa cum numai ei știu să facă. Se întâmplă desigur tot la Troubadour, iar prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei.urmează o lună bestială la troubadour. concerte ’’dire straits tribute’’, luna amară și iris

IRIS la jumătatea lui februarie
Și ca să o țineți în aceeiași notă, ei bine, cireașa de pe tort se ’’degustă’’ pe 15 februarie. Atunci cei de la IRIS susțin un concert la care sunteţi invitaţi cu drag. ’’Recent au aniversat 40 de ani de activitate, iar acum aduc și înTroubadour energia și farmecul IRIS, un setlist complet, ce va include piese legendare, reorchestrări şi interpretări ale unor piese precum “Corabia cu Pânze”, “Lumina Zilei”, “Iris”, “Valuri” şi “Tot Zbor”, dar și single-ul recent lansat “Poți spune orice”. Totul într-un spectacol de 2 ore!’’, mai spun cei de la Troubadour. Prețul unui bilet de intrare la concert este de 40 de lei.
Rezervări pentru toate evenimentele de la Troubadour puteți face la numărul de telefon 0771246575.

Ultima oră

Comentariul meu