birț - ’’suntem în discuții cu patru jucători de liga 1 ca să vină la fc hermannstadt’’

Președintele lui FC Hermannstadt a declarat la Sport Total FM că sunt șanse foarte mari ca la echipă să vină în această iarnă patru fotbaliști ce au evoluat în primul eșalon. Echipa sibiană se reunește miercuri la ora 15.00 la stadionul Municipal.

„Vrem sa ne intarim pe posturile unde am avut cateva lipsuri. Suntem in discutii cu aproximativ patru jucatori, cu totii fotbalisti care au evoluat in primul esalon. Suntem multumiti de parcursul pe care l-am avut, dar se putea si mai bine. Puteam sa terminam pe primul loc, dar tot raul spre bine. Poate ca faptul ca nu suntem pe locul I ii va ambitiona si mai tare pe baieti’’, a spus Birț.
’’Pe 10 ianuarie se reuneste lotul la Sibiu. In perioada 16-26 ianuarie vom avea primul cantonament la Sibiu si doua meciuri amicale. Pe 31 vom pleca in Antalya, unde vom sta pana pe 11 februarie. Acolo avem deja un numar de cinci jocuri amicale stabilite. Vom intalni adversari buni, de exemplu, echipa de pe primul loc in Kosovo”, a declarat Teodor Birt, in cadrul emisiunii „Trafic Sport” de la Sport Total FM.

Ultima oră

Comentariul meu