update - pedofilul din bucurești a fost prins. este agent de poliție

Bărbatul care a este căutat de mai multe zile pentru că ar fi acostat și agresat sexual doi frați, a fost prins de către autorități.

UPDATE – Pedofilul e polițist
Potrivit unor informații Digi24, pedofilul este un agent la Poliția Rutieră. Bărbatul a fost audiat toată noaptea și și-a recuperat fapta. El ar fi, de asemenea, autorul faptelor de pedofilie din 2015.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Pedofilul căutat de patru zile a fost prins de polițiști. Bărbatul și-a recunoscut fapta, conform Digi24. Oribila întâmplare căreia i-au căzut victime cei doi fraţi a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru că tatăl copiilor era la serviciu, iar mama internată în spital, băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei prietene de familie. La un moment dat, cei mici au mers acasă, foarte aproape, să ia o pungă cu cereale. La întoarcere, au fost acostaţi de individul necunoscut, în lift.
Individul nu a avut probleme să intre în scara blocului.

YouTube video

Blocul în care s-a produs teribilul incident nu are interfon, aşa că bărbatului i-a fost foarte uşor să intre în spatele copiilor şi, mai apoi, să-i urmărească până la lift.

Ultima oră

Comentariul meu