live video - ’’vă vedem din sibiu’’ anuță reluarea protestelor. flashmob luni la 12.00
Foto Facebook Vă vedem din Sibiu

Comunitatea ’’Vă vedem din Sibiu’’ a anunțat duminică reluarea acțiunilor de protest în Zona Liberă de Corupție. Prima acțiune are loc luni de la 12.00. Sunteți invitați la ’’ Flashmob #13 – Ghinion, suntem încă aici’’, în Piața Huet. Ora de Sibiu transmite direct în format 360 pe pagina noastră de Facebook.

’’E deja o lună de când ochii orașului și toată țară veghează asupra sediului PSD din Piața Huet. Între timp trei dintre legile justiției au fost adoptate de Parlamentul României, într-o sfidare atât a mesajului transmis de către noi, cei din stradă, cât și de instituțiile statului și cele europene. În acest moment, nimic nu e câștigat și nimic nu e pierdut. Lupta cu inamicii statului de drept e mai intensă ca niciodată, cu toată senzația de acalmie dată de sărbători’’, spun cei de la ’’Vă vedem din Sibiu’’ în mesajul postat pe pagina de Facebook.

Flashmob, luni la 12.00
Luni, de la 12:00, cei de la ’’Vă vedem din Sibiu’’, reiau acțiunile cu un flashmob, acesta fiind al 13-lea organizat în zona liberă de corupție. ’’Transmitem același mesaj simplu și clar: retragerea modificărilor legilor justiției. Cel mai consecvent va învinge, iar noi suntem încă aici și vom apăra democrația românească și moștenirea revoluției din decembrie ’89. La fel ca în prima zi, timp de 15 minute, vom privi tăcuți și neclintiți spre cei care sunt aleși să ne reprezinte dorințele pentru o viață mai bună într-o țară europeană: parlamentarii, judecătorii Curții Constituționale, președintele țării’’, se mai arată în mesajul postat pe pagina de Facebook. Ora de Sibiu transmite în direct pe pagina de Facebook și pe oradesibiu.ro, acest flashmob.

Ultima oră

Comentariul meu