duș rece la steaua. csu a pierdut la zece puncte în capitală
Foto: CSU Sibiu - Facebook - PAGINA OFICIALĂ

CSU Sibiu a pierdut luni seară fără drept de apel în deplasarea din Capitală. Steaua s-a impus cu 78-68 (16-21, 27-13, 19-11, 16-23), la capătul unui meci în care doar Laser a evoluat în echipa lui Dan Fleșeriu.

Sibiul a început bine meciul și a controlat jocul în primul sfert. Universitarii și-au adjudecat primele 10 minute cu 21-16, dar sfertul doi a fost total opus. Jucătorilor lui Dan Fleșeriu nu le-a ieșit nimic, iar de la linia de libere eficacitatea a fost extrem de slabă. Bucureștenii au recuperat handicapul de cinci puncte, iar la pauza mare erau în avantaj cu alte nouă.
Diferența a crescut în sfertul trei, Laser fiind singurul sibian care a jucat la potențialul dorit de Fleșeriu.
CSU a mai recuperat din diferență în ultimele 10 minute, dar chiar și așa Steaua s-a impus cu 78-68. Pentru CSU urmează acum meciul cu BC Timișoara, pe 13 ianuarie, acasă, de la ora 20.00.

CSU:
Dragoste 5, Cooper 10, Laser 32, Kinnard II 8, Pratt 7, Popescu 4, Davis 2.

Fleșeriu: ’’Nu ne-am ridicat la nivelul întâlnirii’’
Antrenorul lui CSU spune că speră ca evoluția ștearsă a jucătorilor săi, să fie reparată la meciul de sâmbătă cu Timișoara. ’’A fost un meci foarte slab pentru noi din toate punctele de vedere. (..) La cum am jucat azi, faptul că am pierdut la 10 puncte poate să fie un lucru bun. (..) Îmi pare rău că nu am reușit să ne ridicăm la nivelul întâlnirii de astăzi, dar cu siguranță că putem să o facem mai bine și sper să reușim cu Timișoara’’.

Ultima oră

Comentariul meu