video foto cea mai nouă piscină din sibiu. zona aqua are 1.200 metri pătrați

De aproape o lună sibienii au la dispoziție cea mai nouă piscină pentru distracție și relaxate. Zona Aqua de la centrul Aria se întinde pe 1.200 de metri pătrați și este deja ’’magnet’’ pentru cei mici și cei mari.

Aria a deschis în 16 decembrie 2017 cea mai nouă zonă Aqua cu o suprafață de 1.200mp care include cea mai mare piscină de distracție și relaxare din Sibiu. Aici vă așteaptă vârtejuri de apă, vulcani subacvatici, jacuzzi, cascade, hidromasaj, aqua bar,bazin pentru copii mici, loc de joaca si zone de relaxare.video foto cea mai nouă piscină din sibiu. zona aqua are 1.200 metri pătrațiNoua piscina folosește o tehnologie de ultimă generație pentru dezinfectarea apei, pe bază de sare, lucru care aduce beneficii majore în ceea ce privește copiii (inclusiv nou născuți) dar și pentru adulții cu sensibilitate la clor din sinteza chimică.

Detalii tehnice:
Bazin copii (noua zonă Aqua) – adâncime 40 cm, dotat cu tobogan.
Piscină relaxare și distracție – (noua zonă Aqua): adâncime între 1m și 1,3 m. Temperatura apei este de 31 grade Celsius în zona de piscine și 33 grade Celsius în zona Jacuzzi.video foto cea mai nouă piscină din sibiu. zona aqua are 1.200 metri pătrați

Dotări:
Jacuzzi-25 locuri; scaune hidromasaj-50 locuri, vârtej, contracurent, cascadă, vulcani subacvatici, paturi hidromasaj-10 locuri.

YouTube video

Programul de funcționare:
Luni – vineri: 06:30 – 22:00
Sâmbătă și duminică: 09:00 – 22:00video foto cea mai nouă piscină din sibiu. zona aqua are 1.200 metri pătrați
Tarifele de acces în zona Aria Aqua ce includ și accesul la piscina semiolimpică încep de la 35 lei pentru adulți și 25 lei pentru copii.

Ultima oră

Comentariul meu