fc hermannstadt l-a transferat pe alexandru coman. roman a fost dat afară

Clubul sibian a anunțat vineri că a parafat transferul fundașului Alexandru Coman, jucător care a evoluat și la Rapid. Dan Roman a părăsit FC Hermannstadt.

’’In lupta pentru promovarea in Liga 1 se alatura si fostul rapidist, fundasul de banda care poate evolua si ca mijlocas – Alexandru Coman. Un transfer important pentru viitorul echipei noastre, intrucat fundasul este un jucator tehnic cu multa experienta in Liga 1. Nascut in 16.10.1991, in Bucuresti, promite ca va lupta pentru Sibiu’’, se arată într-un anunț făcut public pe pagina de Facebook a clubului sibian. Coman a evoluat în trecut la Rapid București, Petrolul, FC Brașov și FC Voluntari. Ultima dată a fost legitimat la CS Balotești.
În altă ordine de idei, Dan Roman a părăsit clubul sibian. ’’fc hermannstadt l-a transferat pe alexandru coman. roman a fost dat afarăClubul nostru se desparte în aceată pauză competiţională de unul dintre cei mai experimentaţi jucători. Dan Roman, atacantul cu numărul 33, părăseşte echipa, prilej cu care îi mulţumim pentru perioada petrecută la club şi îi dorim mult succes în tot ceea ce va face’’, se arată într-un anunț făcut public pe pagina de Facebook a echipei antrenată de Alex Pelici.

Ultima oră

Comentariul meu