primul week-end din 2018. petreceri și evenimente pe alese la sibiu

A trecut Crăciunul, a trecut și Revelionul, dar distracția încă nu s-a terminat. Petrecerile continuă și în primul week-end al anului 2018, iar evenimentele culturale și sportive sunt și ele prezente la start.

Cotton Pub by Night, acolo unde a fost cea mai tare petrecere de Revelion, își deschide porțile pentru un an nou plin de distracție și muzică bună. Așa că în zilele ce urmează treceți pe acolo, cam după ora 22, căci atunci va începe ”nebunia”. DJ-ii vă garantează cele mai tari piese, iar ca să fiți și mai cool, rezervați-vă un loc la mese. Se poate la numărul de telefon 0752.268.866.

Cel mai nou local cu muzică live, Troubadour, a pregătit, cum altfel, muzică bună, cea mai bună…Vineri seara Adrian Corlaciu va cânta cele mai cunoscute cover-uri, așa că feeling-ul va fi unul special. Sâmbătă seara distracția continuă cu Party All Night Long with Dj Dănutz Suru. Va fi o seară electrizantă, cu cele mai tari mix-uri! E de neratat, vă spunem noi, așa că sunați repede la 0771.246.575 și faceți o rezervare.

Dacă însă doriți să vă consumați energia în alt mod, făcând sport, atunci Arena Platos este locul potrivit. Sâmbătă și duminică o să aibă loc întreceri de ski și săniuțe, ambele dedicate echipelor formate din membrii de familie. Detalii despre ce și cum, aici.

Vineri, sâmbătă și duminică, la Sala Thalia vor avea loc Concertele de Anul Nou susținute de Filarmonica de Stat Sibiu. Vor începe la ora 19.

Vineri începe și seria nouă a spectacolelor de teatru a acestui an. La ora 19 la Teatrul Radu Stanca va avea loc ”Bărbate, treci la fapte!” de Ray Cooney și John Chapman. Va dura o oră jumătate, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Îmi place cum miroși” de Neil Simon se va juca sâmbătă, de la ora 19, tot la Radu Stanca. Îi are în distribuție pe Ofelia Popii, Adrian Matioc, Ciprian Scurtea şi Cristian Stanca. Spectacolul durează o oră și 30 de minute, iar biletul costă 15 și 20 de lei.

”Sărbători fericite” li se va ura spectatorilor care vor merge duminică la Teatrul Radu Stanca. Spectacolul în regia lui Cristian Juncu nu este recomandat copiilor sub 14 ani. Spectacolul conține efecte de lumini produse de stroboscop, ce pot declanşa crize persoanelor care suferă de epilepsie fotosenzitivă.

Ultima oră

Comentariul meu