video foto derby de clasă și super victorie pentru sibiu. csu a fost fenomenal

Meci de infarct la Sala Transilvania. CSU Sibiu și CSM Oradea au oferit un adevărat spectacol baschetbalistic. Sibiul a învins meritat cu 83-77.

CSU a început extraordinar meciul cu gruparea orădeană. Sibienii au condus cu 17-0 aproape de jumătatea primului sfert, dar oaspeții au dat semne de revenire, iar primele 10 minute s-au încheiat cu scorul de 25-14 pentru echipa lui Fleșeriu.
Sfertul secunf s-a jucat cap la cap. Sibienii au excelat prin Cooper, în timp ce oaspeții au excelat prin Gajovic și Richard. La pauza mare Sibiul a condus cu 43-34.
Ultimele două sferturi au fost și mai spectaculoase din toate punctele de vedere. După ce Sala Transilvania a rămas pentru jumătate de minut în pană de curent, pe teren au revenit două echipe cu o poftă și mai mare de baschet.
Orădenii au alergat nebunește să recupereze handicapul de pe tabelă și chiar au reșit să egaleze la 61-61. A fost însă momentul în care CSU a arătat că are echipă. Davis, Laser și Dragoste au fost la înălțime, iar Cooper a luptat incredibil la recuperare. Finalul de meci i-a aparținut însă lui Pratt. Americanul a suplinit din plin evoluția mai modestă a lui Laser și a fost principalul marcator al Sibiului atunci când echipa a avut nevoie mai mult. S-a terminat 83-77, iar Sibiul începe cu dreptul în 2018.

CSU:

Dragoste 14, Cooper 3, Laser 11, Kinnard II 11, Pratt 22, Paliciuc 6, Popescu 5, Davis 11.

Declarații după meci:

 

Urmăriți mai jos imagini video din timpul partidei

Ultima oră

Comentariul meu