Reparații capitale în zonele de blocuri din Piața Gării și Școala de Înot

Primăria Sibiu va semna joi, 4 ianuarie, primele două contracte de lucrări în cartiere din 2018. În urma unor proceduri de achiziție, municipalitatea va contracta modernizarea zonei de blocuri de la Gară, precum și a zonelor de blocuri de pe strada Școala de Înot, bulevardul Vasile Milea și strada Simion Mehedinți. Ambele contracte se vor încheia cu SC Terra Building SRL.

Unul dintre contracte prevede reparații capitale în jurul blocurilor din zona Gării, suprafața fiind împărțită în două perimetre: străzile Uzinei – Constituției – General Magheru și respectiv străzile Constituției – Abatorului – Aleea Țesătorilor – 9 mai. Lucrările includ modernizarea carosabilului aleilor și străzilor din zonă, reamenajarea trotuarelor, optimizarea spațiilor de parcare, precum și îmbunătățirea iluminatului public. Firma câștigătoare are la dispoziție 50 de zile de la semnarea contractului pentru a preda proiectul tehnic și patru luni pentru execuția efectivă a lucrărilor, de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Acesta va fi transmis imediat după predarea proiectului. Valoarea acestui contract este de 3,11 milioane lei.
Al doilea contract prevede același tip de lucrări și în spatele blocurilor de pe strada Școala de Înot, în spatele bulevardului Vasile Milea până la inspectoratul județean de Poliție și în jurul blocurilor de pe strada Simion Mehedinți. Proiectul tehnic va fi predat de firma contractată în termen de 50 de zile, iar lucrările vor fi realizate în termen de trei luni de la transmiterea documentației. Acest contract are o valoare de 3,11 milioane de lei.

Ultima oră

Comentariul meu