update video foto accident cu cinci răniți pe dn1 la avrig

Trei ambulanțe de la SMURD și SAJ intervin marți după amiază la un accident grav petrecut pe DN1 la Avrig. Patru masini au fost implicate.

UPDATE 2
Şoferul vinovat, 39 de ani din Covasna, circula pe ruta Braşov – Sibviu şi nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul dinaintea sa, a intrat in coliziune cu acesta si a ricosat in alte două maşini conduse regulamentar din sens opus”, au precizat poliţiştii sibieni.

UPDATE 1
Revenire accident. Sunt 5 victime, doua preluate de SMURD B Avrig, doua de B Talmaciu SAJ si o victima de C SAJ. Este vorba de trei bărbați și două femei. update video foto accident cu cinci răniți pe dn1 la avrigToți au fost transportați la spital în Sibiu.update video foto accident cu cinci răniți pe dn1 la avrig

STIREA INITIALA
Accidentul a avut loc la kilometrul 284 pe centura Avrigului. ISU și IPJ Sibiu anunță că cel puțin trei persoane sunt rănite.

YouTube video

1

Traficul în zonă este blocat (ora 12.20). update video foto accident cu cinci răniți pe dn1 la avrigTrei ambulanțe s-au deplasat la fața locului. Foto: Info Trafic jud Sibiu

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Buna seara. Suntem familia din accidentul de marti de la Avrig si am dori sa multumim tuturor celor care au fost langa noi si ne-au ajutat la locul accidentului.