sibianul din fruntea pall-ex românia este în ''top 1.000 de oameni din bussines''

Claudiu Hila a reușit performanța de a se clasa în topul celor mai buni oameni de afaceri din țara noastră în anul 2017. Actualul sef al diviziei Pall-Ex România a reușit ca în șase ani de când administrează această afacere, să aducă Pall-ex pe primul loc la nivel național.

Claudiu se află la conducerea Pall-ex de peste șase ani. Compania este lider al pieței de distribuție expres de mărfuri paletizate România ăi prima de acest gen din estul Europei.
Cu o experiență profesională de 20 de ani, el și-a început cariera în vânzări, lucrând pentru Interbrands, Danone și First Logistics & Distribution. Ulterior și-a consolidat experiența managerială în companii precum Aig life, Eurofoam și Delamode. Din 2011 face parte din echipa care a pus bazele Pall-ex în România, ocupând funcția de general manager.
În prezent, Claudiu conduce o rețea de 34 de membri transportatori, cu volume de peste 50.000 de paleți transportați lunar și 3000 de clienți activi. Pall-Ex România a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro, incluzând rețeaua de francizați.
’’Nu am un role model în sensul descris în cărți. Admir oamenii care reușesc să aibă un echilibru între viața personală și profesională, pentru că în condițiile de azi, acest lucru este dificil de obținut. Apreciez tenacitatea, cum e cazul multor antreprenori care încearcă mai multe business-uri, eșuează, se ridică și continuă. Înțelepciunea este o altă calitate care e din păcate rară, o persoanăpe care o pot considera ca model este Andrei Pleșu. Mai consider demne de apreciat respectul pentru alții, alături de puterea de a te reinventa, de a te transforma atunci când viața te provoacă’’, spune Claudiu Hila pentru ’’ Top 1000 de oameni din bussines’’, realizat de cei de la ZF.

Ultima oră

Comentariul meu