Dă viață unor tablouri extraordinare. Creațiile Valentinei sunt minunate

Un obiect de decor inedit schimbă înfățișarea unei încăperi. Așa că nu ezitați să îndrăzniți atunci când aveți nevoie de un tablou. Clasicele picturi sau desene pot fi acum înlocuite cu succes de unele realizate din ață, cuie și lemn. Da, nu e glumă….și arată chiar bine. O sibiancă este cea care le face, iar ce iese din mâinile ei, e WOW!

Îndemânatică de mică
Valentina Erhan este o sibiancă de 32 de ani. Spune că de când se știe a fost îndemânatică și i-a plăcut să confecționeze câte ceva. ”Făceam hainele păpușilor sau refoloseam tot ce mamei nu îi mai trebuia. Atunci când vreau să mă relaxez desenez, schițez ceva… Asta chiar dacă nu am făcut o școală de profil”, spune Valentina. Și astfel ideea tablourilor din ață a venit natural. ”Sunt fan Pinterest, și acolo am văzut un tablou realizat așa. Mi-a plăcut și m-am gândit că și eu pot face, de ce să nu încerc?”, spune Valentina.

Dă viață unor tablouri extraordinare. Creațiile Valentinei sunt minunate

Super tablouri pentru super oameni
Creațiile Valentinei se adresează celor care își doresc un obiect de decor deosebit, unic și inedit. Și așa și sunt tablourile Valentinei la care folosește lemnul ca bază, cuie și ață. ”Pe lemn trasez conturul, apoi bat cuiele pe acesta și apoi țes cu ața printre cuie. Am realizat astfel de tablouri și pe dimensiuni mai mici, dar la cele mari detaliile se văd mai bine, formele pot fi realizate cât mai aproape de realitate”, spune Valentina.Dă viață unor tablouri extraordinare. Creațiile Valentinei sunt minunateUn tablou drag ei este unul cu harta lumii. A realizat însă și foarte multe logo-uri, panorama unui oraș, practic poate să facă orice își dorește sau i se cere. ”Este o muncă migăloasă, la bătut cuie am devenit expertă, dar țesutul este cel mai greu. Se poate realiza în linii drepte, dar dacă fac tot felul de forme e mai complicat și de durată. Un tablou, ca timp de lucru total, ajung să îl termin în 3-4 zile. La final însă când văd ce am făcut, nu îmi vine să cred că a ieșit din mâinile mele. Satisfacția e imensă”, spune Valentina.

Hârtia transformată în decor

Dă viață unor tablouri extraordinare. Creațiile Valentinei sunt minunate
Valentina a învățat să transforme hârtia din ceva banal în obiecte inedite. A aplicat-o pe tablouri, a făcut buchete de flori sau panouri pentru photo booth pentru evenimente. Dă viață unor tablouri extraordinare. Creațiile Valentinei sunt minunate”Ideea a pornit de la o mireasă care nu și-a dorit un buchet din flori naturale, ci din hârtie. De acolo am început să fac și buchețele care sunt cerute de cei care doresc să aibă mereu flori în casă și sunt o alternativă la cele din plastic”, spune Valentina.

Dă viață unor tablouri extraordinare. Creațiile Valentinei sunt minunatePentru Crăciun sibianca a realizat ornamente pentru brad exclusiv din hârtie, tablouri cu reni din ață, coronițe pentru masă și ușă…cam pentru tot ce înseamnă DIY, Valentina e omul. Așa că merită să dați o raită pe pagina ei de Facebook, iar acolo unde vă lipsește un element de decor, Valentina e cea care îl poate umple.

Dă viață unor tablouri extraordinare. Creațiile Valentinei sunt minunate

Ultima oră

Comentariul meu