spectacol ’’feerie pe gheață’’ și concerte cu alina eremia și feli la târg de crăciun la șelimbăr

Târg de Crăciun la Șelimbăr vă invită vineri și sâmbătă la ultimele evenimente programate pentru ediția din acest an. Alina Eremia (vineri) și Feli (sâmbătă) concertează de la ora 18.00. Vineri de la 17.15 sunteți așteptați la un minunat spectacol de patinaj pe gheață.

Weeekend-ul acesta trebuie să dați o fugă la Târg de Crăciun la Șelimbăr. Finalul de an aduce în locație evenimente care mai de care mai atractive. Startul este dat vineri, 29 decembrie, de spectacolul ’’Feerie pe Gheață’’, eveniment care începe la ora 17.15 și care are loc pe patinoarul din locație. Imediat după, de la ora 18.00, pe scena Târgului este programat un concert cu ALINA EREMIA.

Apoi, sâmbătă 30 decembrie, în ultima zi în care Târg de Crăciun la Șelimbăr mai este deschis, FELI susține de la 18.00 un concert la care ne-a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să ajungă. Intrarea este liberă la toate cele trei evenimente.

Patinoar până în 14 ianuarie
Chiar dacă Târg de Crăciun la Șelimbăr își închide oficial activitatea sâmbătă după concertul Feli, patinoarul rămâne funcțional în locație încă două săptămâni. Astfel până în 14 ianuarie, puteți să patinați zilnic între orele 10.00 – 21.00. Intrarea este liberă, iar dacă nu aveți patine, puteți să închiriați de la fața locului.spectacol ’’feerie pe gheață’’ și concerte cu alina eremia și feli la târg de crăciun la șelimbăr

Activități distractive pentru copii și adulți
Cei de la Serious Fun au programate în 29 și 30 decembrie o serie de activități la care copiii și părinții sunt invitați să participe. Vorbim de ateliere de creație unde se vor confecționa decorațiuni de Crăciun, sau de jocurile distractive de pe patinoar. Nu lipsesc hocheiul pe gheață, alunecarea cu oul, jocurile cu baloane sau loviturile la țintă. Sunt doar o parte dintre surpizele pregătire, iar pentru restul trebuie să veniți la fața locului ca să le descoperiți.spectacol ’’feerie pe gheață’’ și concerte cu alina eremia și feli la târg de crăciun la șelimbăr
Târg de Crăciun la Șelimbăr este o acțiune cofinanțată de Primăria Șelimbăr prin Consiliul Local Șelimbăr, în cadrul Agendei Culturale a comunei Șelimbăr și se desfășoară în perioada 15-30 decembrie. Pentru mai multe detalii și program accesați pagina de Facebook – Targul de Craciun Selimbar.

Ultima oră

Comentariul meu