locul din sibiu unde găsești cele mai bune prăjituri și torturi. te simți ca în franța

Franța este recunoscută pentru gastronomie și în special pentru dulciurile de care nu te mai saturi și patiseria ce oferă foietaje….de vis. Acum nu mai trebuie să mergeți până în Franța ca să experimentați așa ceva, ci doar până pe Bulevardul Mihai Viteazu la numărul 35.

Da, aveți dreptate, e locația fostului Redal Caffee, dar acum acolo e Maison Redal. Și după cum îi spune și numele, este locul ”franțuzit” din Sibiu unde se mănâncă cele mai bune torturi, prăjituri și unde se găsesc vestitele baghete franțuzești.

locul din sibiu unde găsești cele mai bune prăjituri și torturi. te simți ca în franța

De la nemți la francezi
Redal Caffee a fost ani buni un reper în zona de cofetării a Sibiului. A fost creat după stilul nemțesc, însă o dată cu trecerea timpului și clientela și-a schimbat abordarea. ”Am schimbat puțin macazul în sensul că am schimbat cu totul imaginea și produsele. Ne-am îndreptat către zona franțuzească, pentru că e mai high-class. Am observat de-a lungul timpului că sibienii și-au mai cizelat cerințele în ceea ce privește deserturile, felul în care arată locațiile, așa că am decis și noi să ne reinventăm”, spun reprezentanții cofetăriei, care este parte din Redal Group, una dintre cele mai vechi firme înființate în Sibiu.

locul din sibiu unde găsești cele mai bune prăjituri și torturi. te simți ca în franțaDulciuri…ce te fac să exclami ” C’est très bon!!!”
Torturile și prăjiturile de la Maison Redal sunt făcute după rețete clasice franțuzești, în laboratorul propriu. Se pot gusta însă și dulciuri care au la bază rețete consacrate, dar au fost reinterpretate de cofetarii Redal.
În top este tortul Opera cu cu ciocolată neagră la interior, smântână dulce, frișcă naturală și mascarpone, pe un pufos blat de vanilie. Dar nu sunt de ratat nici combinațiile de prine cu fistic, de zmeura si mar, scortisoara, crema de vanilie si frisca naturala, sau vestita Pavlova…asta ca să enumerăm doar câteva dintre cele peste 40 de sortimente de dulciuri.locul din sibiu unde găsești cele mai bune prăjituri și torturi. te simți ca în franța
Și dacă ajungeți acolo, într-un loc ce emană eleganța Franței, nu e de plecat fără să fi gustat celebrele macarons sau eclerele.

Boulanjerie ca la Paris
Și un local cu tentă franțuzească fără vestitele baghete ar fi ca franțuzoaicele fără eșarfă. Așa că la Maison Redal găsiți mereu baghete, evident coapte după rețete originale, numai bune de întins untul pe ele.
Produsele de patiserie își fac și ele loc în meniu, așa că o cafea aburindă merge de minune cu un croissant cu unt sau cu un ”pain au chocolat”. ”Choux a la creme” și ”Quiche lorraine” întregesc periplul culinar prin Franța…dar restul meniului trebuie să îl descoperiți singuri.

Rețete speciale
În perioada posturilor nu veți duce dorul dulciurilor, pentru că la Maison Redal va fi mereu pregătit câte ceva specific.
Torturile fără zahăr se găsesc evident, tot aici, doar că pentru aceste preparate trebuie făcută comandă. La fel se procedează și pentru torturile și dulciurile în cantități mai mari. locul din sibiu unde găsești cele mai bune prăjituri și torturi. te simți ca în franțaTrebuie doar să sunați la 0723.100 800 și se rezolvă. Ca să știți exact ce să alegeți ar fi bine să intrați înainte pe pagina de Facebook a Maison Redal.
Dar și mai bine e să mergeți pe Bulevardul Mihai Viteazu 35 și așa veți avea o experiență completă- veți mânca cele mai bune produse franțuzești într-un loc ce arată exact ca cele din Franța.

Și dacă cumva locația nu este în drumul vostru, merită să vă abateți măcar până în primăvară, când se vor deschide alte locații Maison Redal.

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Indiferent cai redal sau mandra sau te miri ce sofisticarie tot asa prajiturile voastre reprezinta TABELUL lui MENDELEEV daca se face compozitia chimica asa ca lasati oamenii sa-si faca acasa cai omoriti cu chimicalelel voastre si cu frisca aia sintetica de are gust de 0plastic topit.

  2. Au devenit istorie. Obositi si neseriosi. Au ajuns exact cum s-au cauta-o. Tot Redal se numesc!!!!!