a furat o mașină și s-a răsturnat cu ea. nu avea nici permis

Joi, polițiștii au reținut un bărbat bănuit că, în noaptea de 27 spre 28 decembrie ar fi sustras, condus și avariat un autoturism de pe raza localității Nou Săsesc.

În fapt, proprietara autoturismului a reclamat polițiștilor faptul că, în dimineața zilei de 28 decembrie, și-a găsit mașina avariată și parcată în alt loc decât o lăsase în seara dinainte.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că în data de 28 decembrie, în jurul orei 02,00, bărbatul în vârstă de 20 de ani, localnic, ar fi sustras autoturismul pe care, deși nu deține permis de conducere, l-a condus pe Drumul Comunal 26 din Nou Săsesc spre Mălâncrav, iar în afara localității Laslea a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
După producerea evenimentului, soldat doar cu pagube materiale, bărbatul ar fi returnat autoturismul, parcându-l în apropierea locului unde se aflase inițial.
Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând ca, în data de 29 decembrie, bărbatul să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu