șoferi băuți, implicați în accidente în județul sibiu

Înainte de sărbători polițiștii de la rutieră au depistat în trafic mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan. Unii dintre aceștia nu aveau nici carnet și au provocat evenimente rutiere.

Astfel, în data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 00,30, pe DN 14, în localitatea Agârbiciu, polițiștii au oprit un ATV condus de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Slimnic. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că ATV-ul nu este înmatriculat, bărbatul nu deține permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică a șoferului, rezultatul a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

În data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 06,00, în orașul Agnita, pe strada Mihai Viteazu, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din Brădeni, a efectuat o manevră de întoarcere fără a se asigura suficient în prealabil și a acroșat un autoturism condus regulamentar.
La testarea alcoolscopică a șoferului neatent, rezultatul a fost de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 14,50, în localitatea Sadu, polițiștii au depistat un alt conducător auto aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un localnic în vârstă de 20 de ani, al cărui rezultat pe etilotest a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu