evenimente de top la troubadour

Cea mai nouă locație de concerte și distracție din oraș are programate o serie de evenimente acum la final de an. Totul începe cu un karaoke party și culminează cu o petrecere pe cinste în noaptea de Revelion.

Dacă aveți planuri să ieșiți în oraș în aceste zile și căutați să petreceți o seară deosebită, atunci una dintre cele mai bune alegeri este Troubadour, locație poziționată la demisolul Casei de Cultură a Sindicatelor.
Începând de miercuri și până în ultima zi a săptămânii din an, în fiecare seară se petrece câte ceva aici.evenimente de top la troubadourStartul maratonului distracției este dat de Karaoke Party. Miercuri, 27 decembrie, de la ora 21.00, Adrian Corlaciu vă așteaptă la o seară în care se organizează inclusiv un mini concurs de voci, la care premiile sunt ’’bahice’’. Intrarea este liberă.Seara de joi, 28 decembrie, aduce la Troubadour două evenimente. Vorbim de un Stand Up POetry cu actrița sibiancă Iulia Popa, de la Teatru ’’La Infinit’’, urmat de ’’Acoustic Fashion’’, cu cei de la Acoustic Band. Totul se petrece cu începere de la ora 21.00, iar intrarea este gratuită. Sâmbătă facem încălzirea pentru pentru Anul Nou, cu un party alături de DJ Dănutz Suru, iar intrarea este liberă.evenimente de top la troubadour

Revelion la Troubadour
Duminică seară, la Troubadour se organizează New Years Eve Party. Va fi amenajat un bufet suedez, se va oferi o sticlă de vin spumant la patru persoane și un bon valoric de 50 de lei pentru bar. Atmosfera este întreținută de DJ rezident Dănutz Suru. Prețul participării la Revelion este de 150 de lei de persoană. Mai multe detalii găsiți pe Pagina de Facebook – Troubadour, AICI. Rezervări puteți face la telefon 0771.246.575.
evenimente de top la troubadour

Ultima oră

Comentariul meu