bază sportivă nouă cu stadion cu nocturnă la târgul obor

Lângă Piața Obor va începe în curând construcția unei zone de sport și agrement. Se va ridica un teren de fotbal și unul de minifotbal, precum și un parc de skateboard.

CITEȘTE AICI DESPRE PARCUL DE SKATEBOARD

Pentru cele două terenuri de fotbal Primăria Sibiu cere un studiu de fezabilitate. Acesta va trebui să cuprpindă elementele deja gândite de reprezentanții municipalității.

Aceștia spun că suprafața pe care se vor construi terenurile de fotbal este de 27.997 de metri pătrați, iar accesul se va face din Calea Șurii Mari.

Proiectarea terenului de fotbal trebuie făcută în conformitate cu normele naționale și europene privind terenurile sportive. Suprafața terenului va fi acoperită cu gazon natural și va avea pantă maximă de 1%. Va fi instalată și nocturnă, iar tribunele vor fi acoperite și vor putea găzdui 1500 de spectatori. Sub gradene se vor amenaja spații pentru vestiarele celor două echipe cu dușuri și toalete proprii, o cameră pentru arbitrii și una pentru acordarea primului ajutor.

Studiul de fezabilitate va trebui să stabilească dimensiunile terenului de minifotbal, în funcție de dimensiunile maxime permise de amplasament. Suprafața terenului va fi acoperită cu gazon sintetic. Și aici va fi asigurat iluminatul nocturn, iar miniterenul va dispune de un vestiar propriu tip container.

Ultima oră

Comentariul meu