a plecat acasă cu mașina firmei pentru că nu a primit salariul promis

Un bărbat de 49 de ani domiciliat în județul Vâlcea a plecat de la firmă cu mașina de serviciu nemulțumit fiind de faptul că nu și-a primit banii promiși de angajator. Poliția a mers peste el și a recuperat autoturismul.

Vâlceanul este angajat la o companie din Sibiu și a plecat cu mașina de serviciu acasă, nemulțumit că nu și-a primit banii promiși. Mașina a fost descoperită de Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea, în comuna Muereasca.
”S-a luat legătura cu posesorul autoturismului, un bărbat de 49 de ani, stabilindu-se că acesta folosea autovehiculul ca maşină de serviciu, iar în urma unor neînţelegeri cu privire la drepturile salariale care i se cuveneau, bărbatul ar fi plecat acasă la data de 18 decembrie, cu maşina în cauză”, se arată într-un comunicat al I.P.J. Vâlcea. Autoturismul este înmatriculat în județul Sibiu şi figura ca furat în evidențele polițiștilor. Mașina a fost preluată și predată către poliţiştii din cadrul I.P.J. Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Normal ar fi trebuit sa reclame si el angajatorul, iar Politia „sa-l execute” confiscand suma reprezentand salariul neplatit..
    Asa, „dinte pentru dinte”.