deputatul care ar fi dat cu mașina peste protestatari distins de mitropolia ardealului

Ioan Terea, deputatul sibian protagonist al unui mare scandal, după ce ar fi dat cu mașina peste protestatari în capitală a fost onorat de Mitropolia Ardealului, în ziua de Crăciun cu o mare distincție.

Înalt Prea Sființitul Laurențiu Streza, Mitropolit al Ardealului, i-a oferit cea mai înaltă distincție a Mitropoliei, „Crucea șaguniană pentru laici”, deputatului sibian PSD, Ioan Terea, la finalul Sfintei Liturghii.

Terea se alătură astfel altor personalități alese să primească această distincție, după criteriile Mitropoliei Ardealului, printre care Ilie Carabulea, Gigi Becali, Emil Hurezeanu sau Andrei Plesu.

Catedrala mitropolitană din Sibiu a fost plină de credincioși în prima zi de praznic al Nașterii Domnului la  Sfânta Liturghie oficiată de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, împreună cu slujitorii locașului de cult, cadre didactice de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu.

Ioan Terea are 57 de ani și a fost ales deputat PSD de Sibiu în anul 2016. Anterior mandatului de deputat, Terea a fost directoril Direcției Silvice Sibiu din anul 2012. Terea este membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Camera Deputaților și membru al Grupurilor Parlamentare de Prietenie cu Regatul Bahrein, Arabia Saudită și Republica Malta.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu