video - spectacol de colinde și concerte cu andra gogan și iuliana beregoi la târgul de crăciun la șelimbăr

Târgul de Crăciun și patinoarul reprezintă rețeta perfectă pentru a petrece timpul liber și pentru distracție în acest final de an la Șelimbăr. Târgul de Crăciun de la Șelimbăr are programate vineri și sâmbătă un spectacol extraordinar de colinde și concerte cu idolii generației Z, Iuliana Beregoi și Andra Gogan. Între orele 18.00 și 22.00 traficul în centrul comunei este restricționat și deviat pe rute alternative.

Vineri 22 decembrie, sunteți invitați cu mic cu mare să asistați la un frumos spectacol de colinde la Șelimbăr. Pe scena de la Târgul de Crăciun vor concerta cu începere de la ora 19.00, cu Traian Stoiță, Marius Ciprian Pop, Camelia Cosma Stoiță, Ioana Brad, Ionela Sterp, Bogdan Cioranu, Grupul Coral ANGHELOS din Cluj-Napoca și Grup Instrumental – dirijor Mihai Tarcea. Intrarea este liberă.

Concert pentru generația Z cu Iuliana Beregoi și Andra Gogan
Pe 23 decembrie copiii și adolescenții primesc un cadou pe măsură în prag de Crăciun. Pe scenă urcă două dintre cele mai populare vedete la ora actuală. Vorbim de Iuliana Beregoi, considerată a fi ”senzaţia noii generaţii“, dar și de Andra Gogan, starul Disney al României și idolul generației Z.

Concertele celor două vedete au loc pe 23 decembrie cu începere de la ora 18.00. Intrarea este liberă.

Activități distractive pentru copii și adulți
Cei de la Serious Fun au programate vineri și sâmbătă o mulțime de activități. Copiii și părinții pot să participe la atelierele de creație unde se vor confecționa decorațiuni de Crăciun, sau la jocurile distractive de pe patinoar. Nu lipsesc hocheiul pe gheață, alunecarea cu oul, jocurile cu baloane sau loviturile la țintă. Sunt doar o parte dintre surpizele pregătire, iar pentru restul trebuie să veniți la Târgul de Crăciun ca să le descoperiți.

Trafic deviat în zona Târgului de Crăciun
Pentru buna desfășurare a spectacolelor și concertelor programate pe 22 și 23 decembrie, traficul rutier în zona Târgului de Crăciun din Șelimbăr, va fi restricționat temporar. Astfel între orele 18.00 și 22.00, circulația autoturismelor pe strada Mihai Viteazul, de la intersecția unde se află poziționat și sediul Poliției Șelimbăr, va fi deviată pe strada Sevișului. De asemenea și circulația pe strada 1 decembrie (DC 56 care duce spre Bungard), va fi deviată de la intersecția cu strada Gării, pe strada Podului.

Târg de Crăciun la Șelimbăr este o acțiune cofinanțată de Primăria Șelimbăr prin Consiliul Local Șelimbăr, în cadrul Agendei Culturale a comunei Șelimbăr. Pentru mai multe detalii și program accesați pagina de Facebook – Targ de Craciun la Selimbar.

Ultima oră

Comentariul meu